'Best Tourism Villages' Şirince çok özel tatil sunuyor

27 Kasım 2023 Saat: 10:07
'Best Tourism Villages' Şirince çok özel tatil sunuyor
Tarihi Güllü Konakları’nda hayatı daha yavaş ve daha özel yaşayın…

'Best Tourism Villages' Şirince çok özel tatil sunuyor

Turizmde yaz dönemi biterken, tatil talepleri de doğa, tarih, kültürel zenginliklerin yanı sıra daha sıcak ve daha huzur veren ortamların sağlandığı bir anlayışa evrildi. Butik otel konseptinin eşsiz örneği tarihi Güllü Konakları da Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü tarafından 'Dünyanın En İyi Turizm Köyü' seçilen Şirince’de 12 aya yaydığı hizmet anlayışı ile tüm bu ayrıcalıkları bir arada sunuyor. 

Siz de dünyanın güzelliğine hayran kaldığı Şirince’nin en özel yapılarında biri olan tarihi Güllü Konakları’nın şömine başında huzur veren sıcak, samimi ortamında kendinizi özel hissedeceğiniz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Tarihi konağın eşsiz bahçelerinde yeşilden sarıya dönen doğada, sonbahar ve kış mevsiminin en güzel renkleri eşliğinde hayatı daha yavaş ve daha özel yaşayabilir, tatilinizi unutulmaz hale getirebilirsiniz.

Turizmde deniz, kum ve güneşin öne çıktığı yaz sezonu yerini yavaş yavaş sonbahar-kış dönemine bırakmaya başladı. Bu değişim tatil taleplerinde de değişimi ve yeni talepleri beraberinde getirdi. Sonbahar-kış mevsiminin yavaştan kendini hissettirmeye başladığı yeni dönemde artık doğa, tarih ve kültürel zenginliklerin yan sıra şömine başında sıcak ve samimi ortamların sunulduğu huzur veren dingin tatil anlayışı daha fazla öne çıkıyor.

Şirince’nin gözdesi Güllü Konakları eşsiz bir tatil vadediyor

Martı Hotel’s & Marinas’ın yarım asrı aşan sektör deneyimi ile Ege’nin incisi Şirince’de hizmet veren tesisi Güllü Konakları da eşsiz konumu ve sunduğu pek çok ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile bu dönemin gözde tatil adreslerinin başında geliyor. 100 yılı aşan geçmişi ile butik otel konseptinin eşsiz örneği olan Güllü Konakları; taş ve ahşaptan oluşan tarihi mimarisi, bölgenin tüm renk ve kokularını barındıran bahçeleri ile misafirlerine sonbahar-kış döneminde de unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor. 

Tarihin içinde doğanın olağanüstü değişimine tanıklık edin

 Siz de tüm dünyanın güzelliğine hayran kaldığı Şirince’nin en özel yapılarında biri olan tarihi Güllü Konakları’nda sonbahar-kış mevsiminin tüm güzelliklerini yaşayabilirsiniz. Şehrin karmaşasında uzak bir şekilde Güllük Konakları’nın şömine başında huzur veren sıcak ve samimi ortamında kendinizi özel hissedeceğiniz bir tatil yaşayabilirsiniz. Tarihi konağın eşsiz güzelliğe sahip bahçelerinde yeşilden sarıya dönen doğada mevsim dönüşümünün yarattığı en güzel renkler eşliğinde hayatı daha yavaş ve çok daha özel yaşayabilirsiniz. Güllü Konakları’nın buram buram tarih kokan ortamında, her biri ayrı bir dekorasyona sahip şık, konforlu oda ve şömineli süitlerinde kendinizi yenilemenin yanında, doğanın olağanüstü değişimine de yakından tanıklık edebilir, bu müthiş değişimi tüm duyularınızla hissedebilirsiniz.

   

'Dünyanın En İyi Turizm Köyü' unvanı ile güzelliğini tescilledi

 

Güllü Konakları’nın bulunduğu Şirince ise, zengin tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın en önemli turistik merkezlerinden biri tanesi olarak, sonbahar-kış sezonunda huzurlu bir tatil arayanların vazgeçilmez adresi konumunda bulunuyor. Milattan öncesine dayanan tarihi, eşsiz mimarisi, olağanüstü güzellikleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Şirince, son olarak doğayla uyumlu sürdürülebilir turizm anlayışıyla uluslararası alanda önemli bir unvanın daha sahibi oldu. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün (BMDTÖ) Ekim ayında düzenlediği 25. Genel Kurulu kapsamında verilen 'Best Tourism Villages' ödüllerinde Şirince, 'Dünyanın En İyi Turizm Köyü' seçildi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız