Bodrum'da Hamsi Festivali

12 Şubat 2024 Saat: 11:57
Bodrum'da Hamsi Festivali
Bodrum Belediyesinin katkılarıyla, Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 8.Bodrum Hamsi Festivali gerçekleştirildi.

Bodrum'da Hamsi Festivali

Önceki gün düzenlenen festivale Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 ton hamsinin dağıtıldığı festivalde Karadeniz bölgesine özgü ürünlerin satıldığı stantlar da ilgi gördü. Etkinlikte Hülya Polat, Erol Şahin, Nihat Yılmaz, Safa Tatoğlu, Süleyman Gülten ve Emre Yetimoğlu sahne aldı. Binlerce kişinin katıldığı festivalde hamsiler yendi, kemençe ve tulum eşliğinde horon oynandı.

Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Çelik, etkinliğe katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’un çok kültürlü bir kent olduğunu belirterek, “Bodrum’da hep birlikte kardeşçe, dostça, beraberce yaşıyoruz. Bu kardeşliğimizi bozmak isteyenlere inat, birlik beraberlik içerisinde sonsuza kadar yaşayacağız. Bu güzel organizasyonu düzenleyen derneğimize, onun güler yüzlü başkanına ve yönetim kuruluna, sahne alan sanatçı dostlarıma, bütün emekçilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Festival yoğun bir katılımla akşam saatlerine kadar devam etti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız