Cumhuriyetin 100. Yılında Cosmos Turizmciler Kupası ödül töreni heyecanı

6 Kasım 2023 Saat: 13:01
Cumhuriyetin 100. Yılında Cosmos Turizmciler Kupası ödül töreni heyecanı
Cumhuriyetin 100. yılının kutlanacağı özel etkinliklerine 27 Ekim itibari ile başlayan Kilit Grup, etkinliğin ilk gününde Cumhuriyet Bayramı Cosmos Turizmciler Kupası’nın Ödül Töreni ile misafirlerini ağırladı.

Cumhuriyetin 100. Yılında Cosmos Turizmciler Kupası ödül töreni heyecanı

Turizm profesyonellerinin önde gelen isimlerinin bir araya geldiği kupa törenin devamında ise misafirler, seçkin atmosferi ile göz kamaştıran Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşen After Party’de DJ performansı ile müziğin eğlenceli ritmine tanıklık etti. Basketbol branşında final etabı serisinde Team Corendon galibiyeti ile kupa sahibi olurken, voleybol branşında ise Galeri Kristal şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.

Turizm sektörünün paydaşları bir araya geldi

Nirvana Cosmopolitan Hotel' de konumlanan Cosmos Sports Center, Cumhuriyet Bayramı haftası boyunca birbirinden heyecanlı turizm karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı. Cosmos Turizmciler Kupası, turizm sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirerek, rekabetin kıyasıya yaşandığı müsabakaların gerçekleştiği bir platform oldu.Kilit Grup, bu önemli etkinliğin ardından misafirlerini Nirvana Cosmopolitan Hotel'de düzenlenen ödül töreni ve After Party ile ağırladı. Seçkin atmosferi ile göz kamaştıran Excel Bar, eğlence dolu anlara sahip bir geceye ev sahipliği yaptı. Gerçekleştirilen törende, Cosmos Turizmciler Kupası'nın kazananları büyük bir coşkuyla ödüllerini aldı.

“Turizm, sporun birleştirici yönü”

Nirvana Hotels CEO’su Korhan Alşan, turnuvanın geleneksel hale gelmesini hedeflediklerini dile getirerek; “Bizler için gurur verici bir yıl oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmak büyük bir gurur. Turizm, sporun birleştirici yönü. Farklı markalarla bu müsabakada birlikte olmanın keyfini yaşadık. Bu etkinlik, geleneksel olmasını arzu ettiğimiz bir etkinlik. Özellikle basketbol sporu bizim için çok önemli. Spora ve sporcuya yatırım yapmak odağımız olan bir konu. Turnuvalara ilginin artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bir ay öncesinde de basketbol zirvesi düzenledik. Değerli hakemlerimiz katkı sundu. Turnuvada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 After Party ise müziğin ritmine tanıklık etmek isteyen misafirler Excel Bar’da gerçekleşen DJ Performansı ile eğlendi. Misafirler, gece boyunca birbirinden özgün müzikler eşliğinde dans ederek, unutulmaz anlar yaşadı.

Kilit Grup, bu önemli etkinlikle turizm sektöründe başarılarına bir yenisini eklemiş olmanın gururunu yaşarken, bu tür etkinlikler sektördeki paydaşlar arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirerek, turizm sektörünün kalkınmasına katkıda bulunmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız