Gastronomi öğrencileri ile sektör arasında köprü kuruyor!

1 Aralık 2023 Saat: 15:57
Gastronomi öğrencileri ile sektör arasında köprü kuruyor!
Bonna, gastronomi öğrencileri ile sektör arasında köprü kuruyor!

Gastronomi öğrencileri ile sektör arasında köprü kuruyor!

 

Mükemmel yeme içme vaadi ile sunum sanatında fark yaratan premium porselen markası Bonna, bu yıl “Connection” temasıyla 4-5 Aralık tarihlerinde Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşecek Culinary Forum’un ana sponsoru oldu. Sektörün genç yeteneklerini ve sektöre yön veren isimleri bir araya getirecek olan etkinlik, yeni nesil gastronomi profesyonelleriyle sektörün öncüleri arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. 

 

Türkiye’nin ilk ve tek %100 HoReCa markası Bonna, gastronomisektörünü eğitim odaklı vizyoner paylaşımlarla güçlendirmek amacıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen Culinary Forum’a ana sponsor oldu. “Connection” temasıyla 4-5 Aralık 2023 tarihlerinde Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşecek olan etkinlik, sektörün öncülerini, genç yeteneklerini ve sektöre yön veren isimleri bir araya getirecek.

 Gastronomi sektörünün önde gelen isimleri Culinary Forum’da!

Kurulduğu günden bu yana sektör profesyonellerini ve onların ihtiyaçlarını önemseyen ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Bonna, bu yıl yeni nesil gastronomi profesyonelleriyle sektörün öncüleri arasında bir köprü kurmayı hedefleyen Culinary Forum’a destek veriyor. Sektörün önde gelen isimlerinin gastronomi ve aşçılık bölümü öğrencileriyle bir araya gelerek tecrübelerini aktaracağı Culinary Forum 2023’te, gençlerin gastronomide kariyer gelişimine katkıda bulunulacak.

 Gastronomi dünyasındaki en önemli konu başlıklarının derinlemesine inceleneceği etkinlikte, dijitalleşmenin mutfakta ve gastronomide nasıl bir rol oynadığı, teknolojik yeniliklerin bu alandaki etkisi, gastronomi eğitiminin önemi, akademik kurumların bu alandaki rolü ve eğitim metotları, mutfakta yaratıcılığın ve AR-GE’nin nasıl bir rol oynadığı, yenilikçiliğin nasıl teşvik edildiği ve sürdürülebilirliğinin nasıl sağlandığına dair konular da ele alınacak. 

 4 Aralık Pazartesi günü Bonna Pazarlama Müdürü Esra Atagün Karaduman, genç yeteneklerin sektöre nasıl daha etkili katkıda bulunabileceği, Z kuşağıyla iletişim stratejileri ve yöneticilerin gençlerden beklentileri üzerine durulacak olan “Tut Ki Sektöre Yeniden Başladık! Yöneticilerin Gençlerden Beklentileri ve Z Kuşağı ile İletişim Stratejileri” başlıklı panelde konuşmacı olarak yer alacak. 

 

 

Bonna Hakkında;

1983’te küçük bir seramik atölyesi olarak İstanbul’da faaliyetlerine başlayan Kar Porselen’in hayata geçirdiği HoReCa markası Bonna, 2014 yılından bu yana otel, restoran ve catering sektörüne yenilikçi çözümler sunuyor. Yerli ve yabancı tasarımcıların imzasını taşıyan ürün koleksiyonlarını kullanıcılara sunan marka, geniş bir ürün gamına sahip. Bonna, bugün 6 kıtada 100 ülkeye ürün ihracatı yaparken, otel, restoran ve kafelerde yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek amacıyla, farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürün ve çözümler sunarak, kusursuz sofralar yaratıyor. Bonna kullanıcılarına “her defasında en mükemmel sunum” vaat ediyor. Bonna, Kocaeli Çayırova ve Bilecik Pazaryeri bölgelerinde bulunan 2 tesisiyle yıllık toplam 40 milyon parça üzerinde üretim gerçekleştiriyor. Bugüne kadar pek çok ulusal ve uluslararası fuara katılan Bonna, birbirinden özgün koleksiyonları ile AI DESIGN AWARD, IDA DESIGN AWARDS, GERMAN DESIGN AWARD, DNA PARIS AWARD ve DESIGN TURKEY gibi prestijli yarışmalar tarafından ödüle layık görülmüştür.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız