Kendisi için ‘iyi bir şey’ yapmayı seçenlere!

23 Kasım 2023 Saat: 10:49
Kendisi için ‘iyi bir şey’ yapmayı seçenlere!
Kundalini Yoga akımının Türkiye’deki temsilcilerinden olan eğitmen Dilara Moran ile yoga hocası ve wellness kuratörü Burcu Kutluk Bali’de daha önce hiç yapılmamış muhteşem bir ‘Dönüşüm ve Yenilenme’ programına imza atıyorlar.

Kendisi için ‘iyi bir şey’ yapmayı seçenlere!

Eğitimini Hollywood yıldızlarının ünlü hocalarından alan ve  Kundalini Yoga akımının Türkiye’deki temsilcilerinden olan eğitmen Dilara Moran ile eski model/oyuncu , ömrünü farkındalık hareket ve bütünsel sağlığa adayan yoga hocası ve wellness kuratörü Burcu Kutluk işbirliği yaparak Bali’de daha önce hiç yapılmamış muhteşem bir ‘Dönüşüm ve Yenilenme’ programına imza atıyorlar. 

 Tarihten beri önemli bir dönüşüm yeri olan Bali, arınma ve frekansımızı en tepeye yükseltebilecek bir enerji alanı olarak biliniyor. Yüzyıllardır yerel halk arasında spiral bir enerji taşıdığı, uyanışı ve değişimi ortaya çıkardığı bilinen bir gerçek.

     

Bu yüksek frekansların alanında, 22-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan programda katılımcılar, bu önemli iki eğitmenin derslerine katılarak güne başlayabilecekler. Pirinç tarlalarına bakan ve adanın en özel bölgesindeki özel villada konaklayarak, özel şeflerin hazırladığı vejetaryen yemekler ve sunumları tatma imkanı yakalayacak olan misafirler, programa ek olarak birebir özel şifa çalışmaları alabilecekler ve villada spa hizmetinden faydalanabilecekler. 

 

The Pyramids of Chi'de ses banyoları, kutsal kakao seremonileri, geleneksel Bali ev seremonileri, gün doğumu yürüyüşü ve meditasyonları, Ecstatic dans, buz banyoları, özel şelale seremonisi, tapınak ziyaretleri, sanat atölyeleri  ile kuvvetli ve yüksek frekanslı bir program hazırlayan Kutluk ve Moran, ‘Kendine değer vermeyi ve yaşam gücünü kuvvetlendirmeyi' seçen herkesi bu çok özel deneyime katılmaya davet ediyor!

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız