Lübnan mutfağının en güzel örneklerini bu restorantta

3 Nisan 2024 Saat: 22:18
Lübnan mutfağının en güzel örneklerini bu restorantta
Together Food Hall’de yer alan Tahin Restoran, Lübnan mutfağının en güzel örneklerini sunuyor.

Lübnan mutfağının en güzel örneklerini bu resteurantta

Aynı çatı altında topladığı 13 markayla, yeme-içme ve eğlence alışkanlığına yepyeni bir konsept kazandıran Together Food Hall’de yer alan Tahin Restoran, Lübnan mutfağının en güzel örneklerini sunuyor. Humustan falafele, sambusekten tabbuleye hem lezzetli hem sağlıklı tarifler Ataşehir’deki restoranda sizi bekliyor. 

 Türk mutfağından burger’a, noodle’dan kruvasana 13 farklı markayı tek çatı altında toplayarak herkesin damak tadına uygun bir mutfak sunan Together Food Hall’deki lezzet noktalarından biri de Tahin. Lübnan mutfağının en güzel örneklerini Türkiye’yle tanıştıran Tahin Restoran, en kaliteli içerikleri Lübnanlı usta şeflerin deneyimleriyle birleştiriyor. Kibbeden falafele, sambusekten tabbuleye, humustan fatteye Lübnan mutfağının birçok karakteristik tadı hem lezzetten hem de sağlıklı beslenmeden ödün vermeyenleri bekliyor.  

Menüde başrol zahter ve maydanozda

Tahin menüsünde başrolü, Lübnan denince akla ilk gelen lezzetlerden biri olan zahter ve mutfağın vazgeçilmezi maydanoz paylaşıyor. Üstelik ikisinin de tohumları Lübnan’dan getirilerek, özel seralarda özenle doğal olarak yetiştiriliyor. Karaköy’den Nişantaşı’na farklı yerlerde şubeleri olan Tahin’in Together Food Hall’deki şubesinde de vegan seçenekler dikkat çekiyor.

        

Ataşehir’de havuz eşliğinde yemek keyfi

Ataşehir’deki Watergarden AVM içerisinde yer alan Together Food Hall, AVM’nin havuz katında hizmet veriyor. Böylece misafirler, yemeğini Watergarden’ın muhteşem havuz şovlarını izleyerek yeme şansı buluyor. Modern mimarisi ve şık tasarımıyla Together, lezzetle eğlenceyi birleştiriyor. Farklı alternatiflerin sunulduğu tam bir lezzet şöleni sunuyor.

            

     

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız