Michelin Yıldızlı Şef Gordon Leung İstanbul’a geliyor

19 Eylül 2023 Saat: 12:16
Michelin Yıldızlı Şef Gordon Leung İstanbul’a geliyor
Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yılını Michelin yıldızlı şef Gordon Leung ile Kutluyacak

Michelin Yıldızlı Şef Gordon Leung İstanbul’a geliyor

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un ödüllü restoranı Shang Palace, ustalığı ve yaratıcılığıyla dünya çapında tanınan Michelin yıldızlı Executive Chef Gordon Leung'u konuk şef olarak ağırlıyor.

 

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Michelin yıldızlı şef Gordon Leung’un hazırlayacağı eşsiz Kanton lezzetleriyle 10. yılını unutulmaz bir lezzet şöleniyle kutlamaya hazırlanıyor. Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Asya mutfağının en seçkin temsilcilerinden biri olarak kabul edilen Shang Palace restoranında, Shangri-La Grubu Kurumsal Executive Chef'i Gordon Leung’un özel menüsü ile misafirlerine unutulmaz bir gastronomik deneyim sunmayı amaçlıyor.

 Gordon Leung, Kanton mutfağının önde gelen isimlerinden biri olarak biliniyor. Yılların verdiği deneyim ve tutkuyla, geleneksel lezzetlere modern dokunuşlar katarak benzersiz tatlar yaratıyor. Bu özel deneyimde, Leung'un elinden çıkan lezzetlerle misafirler, Kanton mutfağının zengin mirasını keşfetme fırsatı bulacaklar. 15 Ekim’e kadar İstanbul’da kalacak olan Şef Leung kendi hazırladığı benzersiz tadım menüsü ile Kanton mutfağı tutkunlarına Shang Palace’da benzersiz bir gastronomi yolculuğu yaşatacak.

Shangri-La Hakkında:

Shangri-La Group'un en önemli markası Shangri-La, seçkin Asya misafirperverliği deneyiminin merkezine samimi hizmeti koyuyor. Marka, yaratıcı ve ilhamını doğadan alan tasarımı, keyifli mutfak ve kültürel deneyimleri, özgün ve özenli hizmetiyle konukların kendi Shangri-La anlarını keşfetmelerini sağlıyor. Günümüzde bu marka deneyimi Avustralya, Kanada, Çin, Hong Kong, Tayvan, Fiji, Fransa, Hindistan, Endonezya, Japonya, Malezya, Mauritius, Moğolistan, Myanmar, Filipinler, Suudi Arabistan, Singapur, Sri Lanka, Umman Sultanlığı, Tayland, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki destinasyonlarda 90'dan fazla lüks otel ve resortta hayata geçiriliyor. Shangri-La Circle, Shangri-La Group'un hayatın eğlenceli, sınırsız ve olasılıklarla dolu olması gerektiği fikri üzerine inşa edilen yeni bir çağdaş Asya seyahat yaşam tarzı platformu ve ödüllü Golden

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız