NBA Sezon İçi Turnuvası’nın adı Emirates NBA Cup oldu

9 Şubat 2024 Saat: 20:44
NBA Sezon İçi Turnuvası’nın adı Emirates NBA Cup oldu
Emirates, NBA'in Global Havayolu Partneri ve NBA Cup'ın İsim Sponsoru Oldu

NBA Sezon İçi Turnuvası’nın adı Emirates NBA Cup oldu

Emirates ve National Basketball Association (NBA), bir yıldan uzun bir süre boyunca geçerli olacak resmi global havayolu partnerliğini duyurdu. Bu iş birliği ile Emirates, daha önce NBA Sezon İçi Turnuvası olarak adlandırılan NBA Cup'ın ilk isim sponsoru olmanın yanı sıra aynı zamanda NBA'in ilk hakem forma sponsoru da oldu.

Emirates NBA Cup’ın ilk isim sponsoru olan global havayolu, her iki markanın da bulunduğu Emirates NBA Cup organizasyon logosunda yer alacak.  Ayrıca, NBA'in global sosyal medya ağlarında iki markanın da bulunduğu bir tanıtım planlanırken; Emirates, gelecek sezondan itibaren Emirates NBA Cup yarı finali ve şampiyonluk maçları boyunca stadyum içindeki panolarda da yer alacak.

Emirates logosu, 18 Şubat Pazar günü Türkiye saatiyle 20.00'de gerçekleşecek ve TNT'de yayınlanacak olan 2024 NBA All-Star maçından itibaren tüm NBA hakem formalarında da olacak.

Resmi global havayolu partneri olmak için NBA ile başladıkları global pazarlama iş birliğinden gurur duyduklarını belirten Emirates Grup Başkanı ve İcra KuruluBaşkanı Majesteleri Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum: “Bu iş birliği sayesinde Emirates NBA’in ilk hakem forma sponsoru aynı zamanda da NBA Cup'ın isim sponsoru olacak. Basketbolun dünya çapında yaygınlığı nedeniyle, en tanınmış ve prestijli profesyonel liglerden biriyle iş birliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz.  NBA, ABD dahil olmak üzere geniş bir global hayran kitlesine sahip olduğundan, sponsorluk portföyümüze değerli bir katkı sağlıyor ve basketbolun spor kültüründeki önemini vurguluyor” dedi.

NBA Komisyoner Yardımcısı ve Operasyon Direktörü Mark Tatum ise konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Emirates, dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarla yeni ve yaratıcı yollarla etkileşim kurma konusundaki kararlılığımızı paylaşan, dünya çapında bir havayolu. Basketbol, dünya çapında en hızlı büyüyen spor olarak kabul edilmeye devam ederken, bu iş birliği her yıl Emirates ile uçan milyonlarca yolcunun NBA heyecanını görmesini sağlayacak.”

Sponsorluk ayrıca Emirates'in, NBA All-Star'da heyecanla beklenen bir taraftar etkinliği olan NBA Crossover'ın ve yeni NBA Cares Live, Learn, ve Play Centers'ı içeren NBA Finals Legacy Project'in partneri olmak da dahil olmak üzere diğer önemli lig etkinliklerinde de yer almasını sağlayacak. Emirates logosu, 2024 NBA All-Star maçından itibaren, ulusal düzeyde televizyonda yayınlanan NBA maçları sırasında stadyumlardaki sanal tabelalarda ve pota üstünde görülebilecek.

Emirates, sezon öncesi ve normal sezon NBA global maçlarının partneri olarak ve "NBA District" ile "NBA House" dahil olmak üzere ligin interaktif taraftar etkinlikleri aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki NBA hayranlarıyla buluşacak.

Taraftarlar, havayolunun uçak içi eğlence sistemi aracılığıyla tüm Emirates uçuşlarında uzun belgeseller, oyuncu profilleri, röportajlar ve daha fazlasını içeren NBA içeriklerini izleme fırsatına sahip olacaklar.

Bunun yanı sıra Emirates'in Dubai'deki genel merkezinde yer alan resmi Emirates Mağazası'ndan ve dünya çapında gönderim yapan www.emirates.storeadresinden basketbol topları, spor kıyafetleri ve nostaljik koleksiyon parçaları da dahil olmak üzere çok çeşitli resmi NBA ürünleri satın alınabilecek. Emirates Skywards üyeleri heyecan verici seçenekler arasından ürünler satın almak için millerini kullanabilecek.

Emirates logosu, 2025 sezonundan itibaren Women’s National Basketball Association (WNBA) ve 2024-25 sezonundan itibaren ise NBA'in resmi alt ligi olan NBA G League'deki tüm hakem formalarında da yer alacak.

Indiana eyaletindeki Indianapolis şehrinde bulunan Gainbridge Fieldhouse'da gerçekleşecek 73. NBA All-Star maçı, 214 ülke ve bölgedeki hayranlara televizyon, dijital medya ve sosyal medya aracılığıyla 60 dilde ulaşacak.

Emirates, bölgede basketbolun uzun süredir destekçisi olarak neredeyse 30 yıldır BAE ve Lübnan'daki tutkulu taraftarın basketbol ile bağ kurmasına yardımcı oluyor ve en iyi ve en çok umut vaat eden yıldızları öne çıkarmak için bir platform sağlıyor.

Emirates'in global sponsorluk portföyü; en iyi spor kulüpleri, üst düzey turnuvalar, yüksek profilli kültürel etkinlikler ile yapılan birçok partnerlikten oluşuyor. Emirates'in NBA ile olan ortaklığı, basketbol sporuna duyulan ortak tutku sayesinde havayolunun ABD ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşma çabalarını destekleyecek.

Emirates'in şu anda Boston Logan Uluslararası Havalimanı (BOS), John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı (JFK), Los Angeles Uluslararası Havalimanı (LAX), Houston George Bush Kıtalararası Havalimanı (IAH), Chicago O'Hare Uluslararası Havalimanı (ORD), Washington Dulles Uluslararası Havalimanı (IAD), Seattle Tacoma Havalimanı (SEA), Newark Liberty Uluslararası Havalimanı (EWR), Dallas-Fort Worth Havalimanı (DFW), San Francisco Uluslararası Havalimanı (SFO), Miami Uluslararası Havalimanı (MIA) ve Orlando Uluslararası Havalimanı (MCO) olmak üzere ABD'de hizmet sunduğu 12 havalimanı bulunuyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız