TURSAB Bodrum Bölge Temsil Kuruluna Ziyaret

11 Mart 2024 Saat: 14:12
TURSAB Bodrum Bölge Temsil Kuruluna Ziyaret
Bodrum Belediye Başkan Adayı Mandalinci önceki gün Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Temsil Kurulu’nu ziyaret etti.

TURSAB Bodrum Bölge Temsil Kuruluna Ziyaret

TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Tamer Mandalinci, Bodrum turizmi ve iş birliklerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Bodrum’un turizmde önemli rakiplerinin bulunduğunu ifade eden Mandalinci, kentin değerlerini öne çıkarmak, korumak ve tanıtmak zorunda olduklarını, seçimin hemen ardından bunlara yönelik hızlı aksiyonlar alacaklarını ifade etti.

Sektör ile çözüm üreteceğiz

Turizm sektörünün paydaşlarıyla iş birliğine önem verdiklerini, ortak akılda doğru çözümler üretebileceklerini aktaran Mandalinci, “Belediye meclis üyesi adaylarımız arasında turizm sektöründen de önemli isimler yer alıyor. TÜRSAB gibi sektörün, turistlerin beklentilerini bilen paydaşların kılavuzluğu çok önemli. İş birliğinde ortak akılda strateji geliştirip Bodrum’a önemli katkılar sağlayabiliriz. Sizi dinlemeye çözüm üretmeye hazır bir belediye yaklaşımı sergileyeceğiz” dedi.

Bodrum’daki tabela kirliliğinin kaldırılması, mimarinin ön plana çıkarılması gibi konularla ilgili de konuşan Mandalinci, turist yoğunluğunun olduğu sokaklarda estetik açıdan sağlıklaştırma çalışmaları yapacaklarını anlattı “Bir hikaye yaratamazsanız, turisti bunun içine çekemezseniz, 3 aylık turizme sıkışıp kalırsınız. Bunu değiştireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız