Kıbrıs

Kültür Sanat

11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği başlıyor!

Nebi Uslu’nun anısına başlatılan Nebi Uslu Şenlikleri’nin bu yıl 11.’si gerçekleştirilecek. 2 gün boyunca Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) ve çeşitli okullardaki tiyatro topluluklarının gösteri sunacağı şenlik 21-22 Haziran tarihlerinde düzen

13 Haziran 2023 Saat: 17:39
11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği başlıyor!
11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği başlıyor!

11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği başlıyor!

2009 yılında hayatını kaybeden usta tiyatrocu Nebi Uslu’nun anısına başlatılan Nebi Uslu Şenlikleri’nin bu yıl 11.’si gerçekleştirilecek. 2 gün boyunca Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) ve çeşitli okullardaki tiyatro topluluklarının gösteri sunacağı şenlik 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

 Milas’a tiyatro ve eğitim alanında yaptığı katkılarla adından söz ettiren Nebi Uslu’nun anısına 2010 yılında başlatılan ve bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Nebi Uslu Tiyatro Şenlikleri, 21-22 Haziran’da gerçekleştirilecek. 2 gün boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceği şenlik kapsamında 14 tiyatro oyununun gösterimi yapılacak. Saat 10.00’da drama öğrencilerinin besteleriyle başlayacak olan şenliğin ödül töreni ise 22 Haziran 2023 Perşembe günü saat 17.15’te gerçekleştirilecek. Tiyatro şenliğinin jürisinde ise Necati Eser, Nihal Alparslan, Hüseyin Yorulmaz, Ali Çoban, Sinem Burcu Kalaycı Arca, Özlem Cengiz, Bekir Güney, Ali İlhansayın görev alacak.

Çeşitli okullardaki tiyatro topluluklarının katılarak performanslarını sergileyeceği tiyatro gösterilerinin ilki saat 10.30’da, sonuncusu ise 20.30’da sahnelenecek. Şenlik, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız