Kıbrıs

Gastronomi

4. İstanbul Aşçılar Festivali 2022 başlıyor

Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu (AGAFED) öncülüğünde Avrasya Aşçılar Derneği'nin Metropol İstanbul AVM Ataşehir’de düzenleyeceği "4. İstanbul Aşçılar Festivali (İstcook Fest 2022) Ve AVADER'in 16.Yıl Kutlaması" Etkinliğin ile başlıyor.

11 Mayıs 2022 Saat: 10:04
4. İstanbul Aşçılar Festivali 2022 başlıyor
4. İstanbul Aşçılar Festivali 2022 başlıyor

4. İstanbul Aşçılar Festivali 2022 başlıyor

Festivale, AGAFED önderliğinde bağlı dernekler olan, organizasyon sahibi Avrasya Aşçılar Derneği AVADER, İstanbul Aşçılar derneği İSAŞDER, Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği TUGASDER. Marmara Profesyonel Aşçılar Derneği MAPAD, Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği Uluslararası Çikolata ve Pastacılar Derneği UÇPAD ve Katmerciler ve Künefeciler Derneği KATKUNDER Yönetim Kurulu ve üyeleri katkı ve katılım sağlayacaktır. 

    Etkinliğe İstanbul protokolünün yanı sıra, uluslararası, ulusal ve yerel şefler, aşçılar, tedarikçiler, yeme içme üreticileri, gastronomi öğrencileri, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri, gurmeler, meslek yazarları, akademisyenler, eğitimciler, gastronomi uzmanları, sosyal medya alan uzmanları, blogerlar, gazeteciler, turizm uzmanları, sanatçılar ve vatandaşlar etkinlikte geniş katılımla yer alacak.

    Organizasyon süresince, katılımcı firmaların sunumları, interaktif gösteriler, stantlarda çeşitli ikram ve sunumlar, workshoplar ile şeflerin "Gastronomide Eğitim ve Öğretim" gibi konulardaki söyleşilerden oluşan paneller, etkinlikler yer alacaktır. Katılan misafirlere sürpriz hediyeler takdim edilecektir. 

    Avrasya Aşçılar Derneği AVADER'in Yönetim Kurulu Başkanı; Mehmet Ali Hatipoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Kadir Akpınar, Ömer Sarı, Onur Karamollaoğlu, Emrah Ulvi Yanar, İsmail Doğar, Sanem Öçal, Selin Şen, Betül Çengiz büyük özveriyle İstanbul'un en nadide sektör buluşmasına hazır olduğunu ifade etti.

Etkinlik Sosyal Sorumluluk Projesi: LÖSEV'e ayrılacak stant ile gelir elde etmeleri sağlanacak. 

Etiketler: Gastronomi,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız