Kıbrıs

Dünya

5 yıldızlı otelde yangın

Antalya Örenşehir’de bulunan 5 yıldızlı bir otelin teknik servisinde yangın çıktı.

5 Temmuz 2022 Saat: 10:47
5 yıldızlı otelde yangın
5 yıldızlı otelde yangın

5 yıldızlı otelde yangın

Antalyanın Örenşehir’de bulunan 5 yıldızlı bir otelin teknik servisinde yangın çıktı.

 

Pazartesi sabahı Örenşehir’de bulunan 5 yıldızlı bir otelin teknik servisinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen güvenlik görevlisi Alanya’da bir hastaneye sevk edildi. İki turiste de oksijen tedavisi uygulanması sonucunda  yangın kontorol altına alındı

 

Dün sabah saat 05:00 sıralarında Örenşehir’de bulunan 5 yıldızlı bir otelin teknik servisinde yangın çıktı. Trafodan kaynaklı çıktığı belirtilen yangın, serviste bulunan plastik kablolar nedeniyle büyüdü. Yangından çıkan duman 1700 turistin kaldığı otelin içini doldurdu. Yangın alarmının çalması ile birlikte otel görevlileri otelde bulunan turistleri otel dışına çıkarıldı.

 

İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilmesinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürülürken, jandarma ekipleri otelin önünden geçen D-400 karayolunda tedbir alarak tek şerit halinde trafik akışını sağladı. Yangında otelde görevli bir güvenlik görevlisi dumandan etkilenerek Alanya’da bir hastaneye sevk edilirken, yine dumandan etkilenen 2 turiste olay yerine müdahale edilerek oksijen takviyesi yapıldı.

Yangında dışarıya çıkarılan turistlere otel görevlileri tarafından çeşitli ikramlar yapılırken, tur şirketleri otelden ayrılmak isteyen turistler için rehber ve servis araçları ile diğer otellere nakledildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız