Kıbrıs

Kültür Sanat

7. HERITAGE İSTANBUL sona erdi

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 3 Mayıs’ta başlayan ve üç gün boyunca devam eden 7. Heritage İstanbul kültür mirası meraklılıların buluşma noktası oldu.

7 Mayıs 2023 Saat: 23:15
7. HERITAGE İSTANBUL sona erdi
7. HERITAGE İSTANBUL sona erdi

7. HERITAGE İSTANBUL sona erdi

TG Expo Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen ve  ArtCloud Network International’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen fuar konferans, atölye ve miras sohbetlerinde alanında isimleri kültür mirası sevdalılarını ile bir araya getirdi.

 Kültürel miras bilincinin artması, bu mirasın korunması konularını kendine sosyal misyon edinen ve bu misyon doğrultusunda ürün, hizmet ve teknolojilerin geliştirilmesini hedefleyen koruma, restorasyon, arkeoloji, müzecilikve kütüphanecilik teknolojileri fuar ve konferansHERITAGE İSTANBUL, 7. senesinde 27 yabancı ve 100’ün üzerinde yerli katılımcıya ev sahipliği yapacak. Katılımcılar arasında, İtalya Ülke Pavilyonu ile Belçika, İsveç, Nijerya, Hollanda, Almanya, İspanya, İran gibi ülkelerden farklı kurumlar da yer aldı.

 ORGANİZATÖR HAKKINDA

 2008 yılında “Think Global - Küresel Düşün” mottosuyla sektörde engin tecrübeye sahip profesyoneller tarafından uluslararası standartları Türkiye’ye kazandırmak amacıyla kurulan TG EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK A.Ş. birçok ilki gerçekleştirerek Türk fuarcılık sektörünün gelişimine destek veren yenilikçi bir marka olmuştur

Dünyanın en büyük fuar organizatörlerinin uluslararası çatı derneği olan UFI ve dünya çapındaki kongre ve uluslararası toplantılar sektörünün en önemli birliklerinden biri olan ICCA’ya üyelikleri bulunan TG Expo, T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan yurt dışı fuarların milli katılım organizasyonlarını ve fuar ana organizatörlüğü gerçekleştirmek üzere akredite bir şirkettir. 5 kıtada 35’ten fazla ülkede bireysel ya da milli katılım organizasyonları, Türkiye ve yurt dışında ana organizatörlüğünü üstlendiği fuarlar ile Türk firmalarının yerel ve uluslararası pazarlarda ürünlerini tanıtmalarını ve ticaret hacimlerini genişletmelerini sağlamaktadır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız