Kıbrıs

Festival Fuar

AL-KO Karavan Fest'' sizleri bekliyor

Türkiye'nin en büyük karavan festivali olan AL-KO Karavan Fest, AL-KO sponsorluğunda Sapanca Kırkpınar'da muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşecek.

12 Mayıs 2022 Saat: 19:54
AL-KO Karavan Fest sizleri bekliyor
AL-KO Karavan Fest'' sizleri bekliyor

AL-KO Karavan Fest'' sizleri bekliyor...

Levent Candan/ Sakarya Türkiye'nin en büyük karavan festivali olan AL-KO Karavan Fest, AL-KO sponsorluğunda Sapanca Kırkpınar'da muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşecek.

Dünyanın bir gözü Sapanca'da olacak

Dünyanın en önemli karavan turizmi noktalarından biri olma hedefiyle yola çıkan AL-KO Firma Genel Müdürü Armanç Amaç, 18-22 Mayıs 2022 yılı 'Yaz'a Merhaba Etkinliği'nin çok özel ve içerik açısından dopdolu olacağını belirterek festival organizasyonunun uluslararası boyutlarına dikkat çektiği açıklamasında, "Dünyanın bir çok yerinde faaliyet gösteren bir firma olarak, karavan dünyasında ürettiğimiz malzemeler ile her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunun dışında bu tarz sosyal aktiviteler ile karavancı dostlarımızla buluşacağız." diye konuştu.

Turizme katkısı çok büyük olacak

Firma Genel Müdürü Armanç Amaç, turizmin gözbebeği Sapanca Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı organizasyon için kendilerine minnettar olduklarını belirterek, "Turizmin gözbebeği Sapanca, karavancılar için de çok önemli bir yer teşkil ediyor. Burada çok yoğun ilgi ile karşılaştık ve gördük ki yapılacak daha çok işimiz var. Sapanca, dünyanın önemli karavan turizmlerinden biri durumunda. Bu festival sebebiyle 4 gün boyunca günlük 2500-3000 arası insan Sapanca'da konaklıyor olacak ve farklı bölgelerin beraberinde yurt dışından da icabet edecek olan misafir ve konuklar ile çok büyük organizasyonda bir araya geleceğiz." şeklinde değerlendirdi.

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu festivalde, 60 firmanın sergileyeceği karavanlar görücüye çıkacak ve insanların beğenisine sunulacak. Ulusal ve uluslararası 800 civarı bireysel karavancının katılacağı festival sebebiyle çok yoğun bir katılım olacağı öngörülüyor. Günler öncesinden yerlerin tükendiği festivalde karavancıları birbirinden farklı ve özel etkinlikler bekliyor.

AL-KO Karavanfest Sapanca'da birbirinden güzel eğlence, yarışma ve konser içerikleri bulunuyor.
DJ Hakan Küfündür, Ragga Oktay, Grup Vitamin ve Öykü Gürman, katılımcı ve konuklara eğlenceli dakikalar geçirmeleri için 'Yaz'a Merhaba' etkinliğinde AL-KO Karavan Fest'de bir araya gelecekler.


Organizasyonun düzenleneceği 4 gün boyunca her gece kamp ateşi yer alacak. Bunun beraberinde Cumartesi günü konser sonrası 'Büyük AL-KO Çekilişi' sürpriz ve heyecanlar eşliğinde sizleri bekliyor olacak.

Emeği geçenlere teşekkür

Festivalin Ana Sponsoru ve Organizasyon Komitesi Başkanı, AL-KO Firma Genel Müdürü Armanç Amaç, organizasyonda emeği geçen yerel kamp ve karavan dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve Organizasyon firmaları başta olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.
19.00-23.00 - Ragga Oktay konseri
Grup Vitamin konseri
DJ Hakan Küfündür performansı
90’lar parti
20 Mayıs Cuma
08.00-11.00 - Pilates ve yoga etkinliği
11.00-17.00- Çocuklar için animatör gösterileri
Çocuklara özel atölyeler
Çocuklar için yarışmalar
17.00-19.00- Yetişkinler için yarışmalar
Karavan sohbetleri
Gün boyu DJ Parti
Gün boyu karavan tanıtım stantları
21 Mayıs Cumartesi
08.00-11.00 - Pilates ve yoga etkinliği
11.00-17.00- Çocuklar için animatör gösterileri
Çocuklara özel atölyeler
Çocuklar için yarışmalar
17.00-19.00- Yetişkinler için yarışmalar
Karavan sohbetleri
Gün boyu DJ Parti
Gün boyu karavan tanıtım stantları
20.00-23.00- Öykü Gürman konseri
22 Mayıs Pazar
Festivalden çıkış
Detaylı bilgi için 0530 979 10 48

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız