Kıbrıs

Dünya

Alman Pro Dağ Bisikleti Takımı Hilton Dalaman’da Kamp Yapıyor

Alman Pro Dağ Bisikleti Takımı Bayerıde , Almanya Bisiklet Federasyonu Temsilcisi Eşliğinde Hilton Dalaman’da Kamp Yapıyor

13 Ekim 2022 Saat: 16:36
Alman Pro Dağ Bisikleti Takımı Hilton Dalaman’da Kamp Yapıyor
Alman Pro Dağ Bisikleti Takımı Hilton Dalaman’da Kamp Yapıyor

Alman Pro Dağ Bisikleti Takımı Hilton Dalaman’da Kamp Yapıyor

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) ülkemizde bulunan bisiklet rotaları ve bisiklet dostu konaklama tesislerinin tanıtılması amacıyla Almanya Bisiklet Federasyonu (BDR) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Alman PRO Bisiklet Takımı BAYERIDE Hilton Dalaman’a kampa geldi.

 

TGA VE BDR’nin iş birliği kapsamında Türkiye’ye gelen Bayeride MTB takımı Marmaris ve Dalaman’da yer alan dağ bisikleti rotalarını deneyimliyor.

 

Geçtiğimiz yıl bisiklet dostu otel ünvanını alan Hilton Dalaman, farklı zorluk derecelerinde oluşturduğu otel içi ve otel dışı bisiklet rotaları ile bu sporu hem amatör hem de profesyonel olarak yapanların tercihi. Yıl boyu Hilton Dalaman içerisinde hizmet veren yeni nesil elektrikli bisiklet uzmanı Shimano ile de iş birliği yapan Hilton Dalaman, Alman Bisiklet Federasyonu’nunda kamp için tercihi oldu.

 

Son yıllarda özellikle spor turizmine yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine toplayan Hilton Dalaman sporcuların ilgi odağı haline gelirken Hilton Dalaman Genel Müdürü Tunç Batum, “hem bölgenin coğrafi olanakları hem de tesis ve ekipman olarak sunduğumuz olanaklar uluslararası profosyonel sporcuların gözünü Dalaman’a çevirmesine yol açtı. Çok kısa sürede bu destinasyonun popülerliğini daha da arttıracağımıza inanıyorum. “ dedi.

 

Sağlıklı yaşam için Türkiye’nin en iddialı spa merkezine sahip Hilton Dalaman, bisiklet, kiteboard, windsurf, seakayak gibi farklı spor olanakları ile kalpleri fethetmeye devam ediyor.

 

 

 

Etiketler: Hilton Dalaman,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız