Kıbrıs

Dünya

Antik dönem mozaikleri sofralara taşınıyor

Bonna Mesopotamia serisi ile sofranızda antik objelerle geçmişe bir pencere açıyor

12 Ağustos 2022 Saat: 15:25
Antik dönem mozaikleri sofralara taşıniyor
Antik dönem mozaikleri sofralara taşınıyor

Antik dönem mozaikleri sofralara taşınıyor

Dünya trendlerine uygun yenilikçi çözümleri ve benzersiz ürün kalitesi ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen premium porselen markası Bonna, en eski sanat dallarından biri olan mozaik sanatını sofralara taşıyor. Zeugma’dan Efes’e nefes kesici mozaiklere ev sahipliği yapan Türkiye coğrafyasından ilham alan Bonna’nın otantik Mesopotamia Koleksiyonu, Antik dönem mozaiklerinin eşsiz birer yorumlanması… Her bir parçası özgün figürlerden oluşan Mesopotamia, birbiriyle uyumlu olduğu kadar tek başına da göz alıcı ve zenginlik dolu…

 

2014 yılından bugüne HoReCa sektöründe faaliyet göstererek, otel, restoran ve catering sofralarında şıklık yaratan premium porselen markası Bonna, sunum sanatına dair tecrübesini her geçen gün bir üst noktaya taşıyor. En eski sanat dallarından biri olan mozaik sanatı ile sofralara geçmişten bir pencere açan marka, yeni koleksiyonunu medeniyetlerin beşiği bereketli Mezopotamya topraklarına atfediyor.

 

Anadolu’nun nefes kesen tarihi sunum sanatına dönüşüyor

Kullanıcılarına “mükemmel yeme içme deneyimi” vaat eden ve farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürün ve çözümler sunan Bonna, Mesopotamia Koleksiyonu ile Anadolu’nun nefes kesen tarihini sunum sanatına dönüştürüyor. Zeugma’dan Efes’e birbirinden özgün mozaiklere ev sahipliği yapan Türkiye coğrafyasından ilham alan Bonna’nın otantik Mesopotamia Koleksiyonu, Antik dönem mozaiklerinin yorumlamasıyla hayat buluyor. Her bir parçası kuş, güneş, geyik, at, tavuk gibi özgün figürlerden oluşan Mesopotamia, birbiriyle uyumlu olduğu kadar tek başına da göz alıcı ve zenginlik dolu…

 

Bonna’nın yaratıcı ve deneyimli tasarım ekibinin elinden çıkan Mesopotamia, şefler, restoran, otel ve kafeler için benzersiz bir koleksiyon. 29 parçalık bu eşsiz koleksiyonu https://bonna.com.tr/?s=mezopotamya adresinden inceleyebilirsiniz.

 

Bonna Hakkında;

1983’te küçük bir seramik atölyesi olarak faaliyetlerine başlayan Kar Porselen’in hayata geçirdiği HoReCa markası Bonna, 2014 yılından bu yana otel, restoran ve catering sektörüne yenilikçi çözümler sunuyor. Yerli ve yabancı tasarımcıların imzasını taşıyan ürün koleksiyonlarını kullanıcılara sunan marka, geniş bir ürün gamına sahip. Bonna, bugün 6 kıtada 90’dan fazla ülkeye ürün ihracatı yaparken, farklı otel restoran ve kafelerde yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek amacıyla, farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürün ve çözümler sunarak, kusursuz sofralar yaratıyor. Bonna kullanıcılarına “her defasında en mükemmel sunum” vaat ediyor. Bonna, Kocaeli Çayırova ve Bilecik Pazaryeri bölgelerinde bulunan 2 tesisiyle yıllık toplam 40 milyon parça üzerinde üretim gerçekleştiriyor. Bugüne kadar pek çok ulusal ve uluslararası fuara katılan Bonna, birbirinden özgün koleksiyonları ile IDA DESIGN AWARDS, GERMAN DESIGN AWARD, DNA PARIS AWARD ve DESIGN TURKEY gibi prestijli yarışmalarda 14 ayrı ödülün sahibi olmuştur.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız