Kıbrıs

Kültür Sanat

Ara Güler Arşivinden Halikarnas Balıkçısı Sergisi

Bodrum Deniz Müzesi ve Ara Güler Müzesi iş birliği ile Bodrum’da Halikarnas Balıkçısı Anma Etkinlikleri kapsamında “Ara Güler Arşivinden Halikarnas Balıkçısı” Sergisi Bodrum Belediyesi Mausolos Sergi Salonunda sanatseverlerle buluşuyor.

14 Nisan 2022 Saat: 11:02
Ara Güler Arşivinden Halikarnas Balıkçısı Sergisi
Ara Güler Arşivinden Halikarnas Balıkçısı Sergisi

Ara Güler Arşivinden Halikarnas Balıkçısı Sergisi

Bodrum Deniz Müzesi ve Ara Güler Müzesi iş birliği ile Bodrum’da Halikarnas Balıkçısı Anma Etkinlikleri kapsamında “Ara Güler Arşivinden Halikarnas Balıkçısı” Sergisi 16 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Mausolos Sergi Salonunda sanatseverlerle buluşuyor.

“Balıkçı Yaşıyor” sloganı ile gerçekleştirilen etkinliklerin içerisinde yer alan Ara Güler Arşivinden Halikarnas Balıkçısı adlı sergide Halikarnas Balıkçısı’nı, fotoğrafın efsanevi ustası Ara Güler’in gözünden göreceğiz. 16 Nisan 2022 tarihinde saat ….. ‘da açılış ile ziyarete kapılarını açacak olan bu özel seçki, 8 Mayıs 2022 tarihine kadar sergilenecek. Dostukları ve mektuplaşmalarıyla bilinen, “Merhaba” seslenişleri ile ün salmış iki büyük ismin Füreya Koral’ın annesinin evinde karşılaştıkları ve Halikarnas Balıkçı’nın ilk fotoğraflarını ustanın orada çektiği biliniyor. İki müzenin ortak çalışmasından oluşan sergiye girişler ücretsiz olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız