Kıbrıs

Güncel

ATF23’te kimlerle görüşmek istersiniz?

Antalya Turizm Fuarı’na sayılı günler kala katılımcı ve kayıtlı profesyonel ziyaretçilerin B2B randevularını oluşturup, toplantılarını organize edebileceği ATF23 mobil uygulaması hizmete girdi.

11 Ekim 2023 Saat: 13:28
ATF23’te kimlerle görüşmek istersiniz?
ATF23’te kimlerle görüşmek istersiniz?

ATF23’te kimlerle görüşmek istersiniz?

Bu yıl 26-27 Ekim tarihlerinde beşincisi gerçekleşecek Antalya Turizm Fuarı, 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelini ağırlayacak. Fuar katılımcıları ve turizm paydaşı ziyaretçiler, yapacakları B2B görüşmelerle 2024 projeksiyonunu oluşturma fırsatı yakalayacak.

 

Fuardan 2 hafta önce hizmete giren “ATF23 mobil uygulaması”ile turizm endüstrisinin önde gelen firmalarının temsilcileri yapacakları görüşmelerin randevularını önceden oluşturabilecekler. Geçmiş yıllarda yalnızca CIS için açık olan uygulama, bu yıl tüm katılımcı ve ziyaretçilerin katılımına açık olacak.

 

Apple Store ve Google Play üzerinden mobil cihazlara kolaylıkla indirilebilen ATF23 uygulaması, katılımcı ve ziyaretçilere B2B görüşmelerini erkenden planlayabilme imkanı sunuyor. Fuara çevrimiçi giriş kaydı yaptıran ve uygulamayı edinenler, bu uygulama üzerinden katılımcı listesine ulaşabiliyor, ATF23 görüşme ve randevularını oluşturabiliyor ve diğer kayıtlı kullanıcılarla doğrudan mesajlaşabiliyorlar.

 

Antalya Turizm Fuarı’nda B2B randevuların oluşturabilmesi için izlenmesi gereken birkaç adım sırasıyla şu şekilde:

 

- ATF23 Uygulamasına giriş yapabilmek için önce kayıtlı bir ATF23 katılımcısı olmak gerekiyor.

 

- Kayıt için Antalya Turizm Fuarı internet sitesinden giriş kartı oluşturması gerekiyor.

 

- www. antalyaturizmfuari.com / www.antalyatourismfair.com web sitelerinin anasayfasında yer alan  “Giriş Kartı” butonundan kayıt formuna ulaşılabiliyor.

 

- Bu form doldurulup, kayıt tamamlandıktan sonraki adım ise Apple Store ya da Google Play dijital marketlerinden ATF23 uygulamasını indirmek.

 

- Uygulamayı indirdikten sonra giriş yapabilmek için giriş kartı oluştururken kullanılan mail adresini kullanmak gerekiyor.

 

- Uygulamanın yönlendirmeleriyle tüm kayıt aşamalarını tamamlayan ATF katılımcı ve ziyaretçileri, 26-27 Ekim’de Antalya Turizm Fuarı’nda yapacakları görüşmelerin randevularını bugünden oluşturmaya başlayabiliyor.

 

- ATF23 uygulaması, uygulamanın diğer kullanıcılarıyla anlık mesajlaşma imkanı da sunuyor.

 

- Uygulama sahipleri katılımcı firma listesi, fuar krokisi ve etkinlik programına da dilediklerinde bu uygulama üzerinden ulaşabiliyor.

 

Antalya Turizm Fuarı Hakkında:

 

Türkiye’nin ve Akdeniz‘in  en verimli Turizm Fuarı ATF23 (Antalya Turizm Fuarı), GMT Fuarcılık tarafından gerçekleştiriliyor.

 

Yıllık B2B turizm ticaret fuarı ve kongresinde Türkiye’nin , Avrupa, CIS, GCC ve iç pazar operatörleri, acenteleri ve sağlık kuruluşları,  Türkiye’nin önde gelen otelleri, hizmet, teknoloji üreticileri ve Hosted Buyer katılımı ile kurumsal seyahati de kapsayan 500’ün üzerinde katılımcı marka yer alacak.

 

ATF23 destinasyonlar, havayolları ve havalimanları, oteller ve tatil köyleri, tema parkları ve turistik yerler, tur operatörleri, DMC'ler, kruvaziyer hatları, spalar, mekanlar, diğer toplantı tesisleri ve seyahat teknolojisi şirketleri dahil olmak üzere turizm endüstrisinin her sektöründen katılımcıları ağırlıyor.

 

Antalya Turizm Fuarı, seyahat ticareti endüstrisinin yeni ortaklıklar kurması ve bölgedeki en önemli oyuncularla mevcut iş ilişkilerini güçlendirmesi için Türkiye’nin en verimli turizm fuarıdır.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız