Kıbrıs

Güncel

Bando ve Çiğere, eğlenceli davet

Edirne Belediye Bandosu ve Edirne ciğerci esnafı Türkiye’nin en lezzetli, en eğlenceli festivallerinden biri olan 10. Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali’ne eğlenceli bir davet gerçekleştirdi.

11 Mayıs 2022 Saat: 13:37
Bando ve Çiğere, eğlenceli davet
Bando ve Çiğere, eğlenceli davet

Bando ve Çiğere, eğlenceli davet

Edirne Belediye Bandosu ve Edirne ciğerci esnafı Türkiye’nin en lezzetli, en eğlenceli festivallerinden biri olan 10. Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali’ne eğlenceli bir davet gerçekleştirdi.Selimiye Meydanı’nda buluşan ciğerci esnafı, Edirne Belediye Bandosu'nun çaldığı tava ciğer türküsü ve müzik eşliğinde oyun oynayarak, hem ciğer ikramında bulundu hem de festivale tüm dünyayı davet etti.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 2022 Edirne Yılı’nda “Edirne’ye gel, ciğerimi ye” temasıyla 13-14-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 10. Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali’ne geri sayım başladı. Festivale dikkat çekmek isteyen Edirne ciğerci esnafı Selimiye Meydanı’nda buluşarak, eğlenceli bir davet gerçekleştirdi. Ciğer esnafı Edirne Belediye Bandosu'nun çaldığı tava ciğer türküsü ve müzik eşliğinde oyun oynayarak,  hem ciğer ikramında bulundu hem de festivale tüm dünyayı davet etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız