Kıbrıs

Dünya

Başkan Aras’tan Yeni Yıl Mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

30 Aralık 2022 Saat: 15:44
Başkan Aras’tan Yeni Yıl Mesajı
Başkan Aras’tan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Aras’tan Yeni Yıl Mesajı

Aras yayınladığı mesajında “Umutla karşıladığımız 2023 yılında, Bodrum’umuzun yaşadığı sorunların kalıcı çözümleri için başlattığımız çalışmaların tamamlanacağı, her yaştan ve her kesimden insanımızı sevgiyle kucaklayacağımız bir yıl olacağına inancımız tamdır.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Arasyeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Güzel Bodrum’un Değerli İnsanları;

Hep birlikte çok zor bir yılı daha geride bırakmak üzere olduğumuz bu günlerde sizler de bizim gibi umut dolu olun. Çünkü en önemli hedefi, sizleri mutlu etmek olan bir belediyeniz var ve daima var olacak. Bizler, yüzünüzdeki gülümsemenin, kalplerinizdeki mutluluğun nedenlerinden biri olmak için gece gündüz çalışıyoruz ve bundan gurur duyuyoruz. Sizler de hayatın her türlü zorluğuna rağmen olumsuzluğa kapılmayın ve desteğe ihtiyaç duyduğunuzda, sahibi olduğunuz belediyenizi arayın. Bodrum Belediyesi olarak bizim en önemli değerimiz, sizlersiniz. Dolayısıyla bizim için en büyük ödül de sizin mutlu olmanız, gülümsemeniz…

Modern bir kentin gereksinimlerini yerine getiren bir belediyecilik anlayışıyla Bodrum’da yıllardır yapılmayanları yapıyoruz. 2023 yılında altyapısı büyük ölçüde tamamlanmış; üstyapısı, sosyal donatı alanları ve hayata geçireceğimiz diğer projelerimizle Bodrum’umuzu hak ettiği noktalara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu inançla hizmetinizde olan belediyemizin tüm çalışanları ve şahsım adına hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız