Kıbrıs

Dünya

Big Boys Festival macera ve adrenalini yaşatmaya devam ediyor

Türkiye’nin en büyük açıkhava etkinliği olan Big Boyz Festival motosiklet ve araba meraklılarının ilgi odağı olan kortejler ve adrenalin dolu etkinliklerle İstanbul’a özlediği hareketi yeniden getirdi.

5 Haziran 2023 Saat: 10:10
Big Boys Festival macera ve adrenalini yaşatmaya devam ediyor
Big Boys Festival macera ve adrenalini yaşatmaya devam ediyor

Big Boys Festival macera ve adrenalini yaşatmaya devam ediyor

Macera severlerin kalbi büyük bir heyecanla, Türkiye’nin ilk ve tek hobi- aktivite festivali Big Boyz Festival’le atmaya başladı. 3 Haziran günü, İstanbul Kalamış Marina’da başlayan festival 4 Haziran akşamına kadar sürecek.

 Türkiye’nin en büyük açıkhava etkinliği olan Big Boyz Festival motosiklet ve araba meraklılarının ilgi odağı olan kortejler ve adrenalin dolu etkinliklerle İstanbul’a özlediği hareketi yeniden getirdi. Festivalin ilk gününde, Harley Davidson V8 Motosiklet korteji ziyaretçilerin ilgi odağı olurken, akşam süren 80’ler partisi, konserler ve dj şovlarla unutulmayacak anlar yaşattı. Birçok markanın yeni ürünlerini meraklılarıyla ilk kez buluşturdu.

 Big Boyz Festival’in 5.si 3 Haziran günü itibarıyla İstanbul Kadiköy Kalamış Marina’da ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Heyecan dozunu bu yıl daha da artıran Big Boyz Festival hobi meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan, adrenalini doyasıya yaşatan araçları deneyimleme fırsatı sunuyor.

 Borusan Oto ve BMW Motorrad, Doğan Trend, MG Otomotiv ve Suzuki, Stafu-Pro, Otokoç, Motul, Victorinox, İzeştaş, Spormoto KTM, Harley Davidson, Mv Agusta, Ecovolt Scooter, Electrowind, Balcı Motor, Crawler, Java ve QJ Bluemotor, Amega, Büyüklere Oyuncaklar, yemekalani.com, Delapau Coffee, ve BBQ Sepeti gibi markalarla birlikte daha bir çok markanın yer alacağı Big Boyz Festival, bu yıl da aksiyon ve eğlenceyi zirvede yaşatmaya 2. günde devam edecek.

 Festivalde etkinlikler devam ediyor

 Festivalin ilk gününde Harley Davidson V8 Motosiklet korteji ziyaretçilerin ilgi odağı olurken, akşam devam eden 80’ler partisi geceye damgasını vurdu. Festivalin 2. günü 4 Haziran’da ise sabah başlayacak Shape Clup yoga eğitimi yanında gün içinde Gülşah Merve Yüksel söyleşisi yer alacak.

 Renkli partiler, aksiyon ve adrenalinin sınırlarını zorlayan etkinlikler bir arada

 Festivalin ilk gününde ünlü DJ’ler performanslarını sergilerken, test sürüşleri, Jet Fly & Jet Car, jet surf & fly board gösterileri, havada para motor gösterileri, paten & kaykay gösterileri, birçok spor aktivitesi ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kadıköy Kalamış Marina’da şenlik havası estiren festivalde sadece büyükler değil, çocuklar da aileleri ile eğlence ve deneyim imkânı yakaladılar. Müzik 2 gün boyunca festivalde hiç susmayacak. Karnaval FM’in sevilen DJ’lerinin performanslarını sergilediği Big Boyz Party’de 4 Haziran akşamına kadar sürecek.  Girişin ücretsiz olduğu, renkli partilere ve aksiyon dolu etkinliklere ev sahipliği yapan festivalde, hobi severler adrenalin ve aksiyonun sınırlarını zorlayan dopdolu 2 gün yaşayacak.  Otomobil, motosiklet, kamp & karavan, deniz araçları, havacılık araçları, yeni nesil elektrikli araçlar gibi sektörlerden onlarca markanın katıldığı festivalde tüketiciler alışveriş ve deneyim imkanı da buluyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız