Kıbrıs

Dünya

’Bir Gece Konaklamalı Her Şey Dâhil Safari’’ deneyimi

Arabian Adventures’den Dubai Çölü Doğal Hayatı Koruma Alanı’nda eşsiz ‘’Bir Gece Konaklamalı Her Şey Dâhil Safari’’ deneyimi

14 Aralık 2022 Saat: 23:27
’Bir Gece Konaklamalı Her Şey Dâhil Safari’’ deneyimi
’Bir Gece Konaklamalı Her Şey Dâhil Safari’’ deneyimi

"Bir Gece Konaklamalı Her Şey Dâhil Safari’’ deneyimi

BAE merkezli lider uçuş noktası yönetim şirketi, tur ve safari organizatörü Arabian Adventures, popüler “Bir Gece Konaklamalı Safari” deneyimini daha da keyifli hale getirmek için kamp konaklama imkânlarını ve hizmetlerini genişletiyor.

Markanın Dubai Çölü Doğal Hayatı Koruma Alanı’ndaki (DDCR) “Lüks Çöl Kampı”olarak da bilinen popüler deneyim, doğal yeşil alanlarla çevrili ahşap platformlu daimi çadır konaklaması ile kampın merkezde toplu bir yemek alanı, çardak ve şenlik ateşi atmosferi sunuyor.

2022/23 kış sezonu için açılan yeni konaklama seçenekleri yakındaki kum tepelerinin üzerinde kuş bakışı bir manzara sunan noktalarda yer alıyor. Burada, misafirler balkonlarından Dubai’nin mükemmel gün doğumu ve gün batımı ile birleşen panoramik çöl manzaralarını izleyebilir ve aynı anda bu huzurlu atmosferi özel alanları içinde yaşayabilirler.

Her şey dâhil çölde kamp deneyimi kapsamında yiyecek ve içecek seçenekleri de yeni sezonda artacak. Tesis bünyesindeki mutfak ekibi tarafından misafirler için hazırlanan menü, özel barda sınırsız alkolsüz içecek ve premium içeceklerin yanı sıra, barbekü akşam yemeği ve ızgara kahvaltı gibi menüye eklenen yeni seçenekler de içeriyor.

Arabian Adventures Genel Müdürü Mohanad Malhas yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dubai çölünde ‘’Bir Gece Konaklamalı Safari’’, benzersiz bir doğaya dönüş deneyimi sunuyor. Misafirlerimiz, koruma altındaki DDCR’nin el değmemiş doğasında, bölgedeki vahşi yaşamı yakından tanıyabilir ve uzmanlardan oluşan ekibimizin her şey ile en ince detayına kadar ilgileneceğinden emin olabilirler. Bu kış sezonunda tam kapsamlı BAE deneyimlerine olan talebin arttığını görüyoruz ve çölde konaklama da ülke sakinlerinin ve ziyaretçilerin istek listesinde üst sıralarda yer alıyor.”

Arabian Adventures kampında şu anda toplam sekiz adet Delüks çadır bulunuyor. Saklı bir kaçamak arayan çiftler konaklama seçeneklerinden biri için rezervasyon yaptırabilirler veya büyüleyici bir lokasyonda birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyen büyük aile ve arkadaş grupları için tüm kamp alanı rezerve edilebilir.

Transferlerin dâhil olduğu ‘’Bir Gece Konaklamalı Safari’’, misafirlerin seçtikleri lokasyondan araçla alınması ile başlar. BAE’de yaşayanlar isterlerse kendileri kullanmak için araç kiralayabilir ve bir Safari Rehberini takip ederek doğal hayatı koruma alanında araçla gezebilirler. Saklı kamp alanına deveyle de gidilebilir. Kampta yer alan delüks çadırlar , özel bir balkon ve oturma alanıyla çevrili olup, çift kişilik yatak içerir. Tesiste ayrıca modern bir açık hava duşu ve tuvaletler mevcuttur.

Tesiste konaklama boyunca akşam tatlısı da dâhil sınırsız içecek servisi yapılıyor ve üç çeşit akşam yemeği sunuluyor. Misafirler diledikleri zaman Arabian Adventures’ın uzman Safari Rehberi ile bir doğa yürüyüşüne çıkabilirler. Doğayla baş başa, ızgarada sıcak kahvaltı seçenekleri sonrası, misafirlere uygun şekilde ulaşımın sağlanmasıyla doğa gezintisi son buluyor.

Arabian Adventures “Bir Gece Konaklamalı Safari” ve “Bir Gece Konaklamalı Araç Kiralamalı Safari”, en iyi her şey dâhil Dubai kamp ve çöl safarisi paketlerini sunmak için tasarlanarak muhteşem Dubai Çölü Doğal Hayatı Koruma Alanı’na (DDCR) erişmeyi mümkün kılar. Paket rezervasyonları için: www.arabian-adventures.com adresini ziyaret edebilir, 800-ARABIAN (2722426) numaralı telefonu arayabilir veya aaonline@arabian-adventures.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 Emirates Hakkında: 

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 - 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 21 sefer gerçekleştiriyor. 

Etiketler: Emirates,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız