Kıbrıs

Güncel

Boat Show, İstanbul Yenikapı'da açıldı

Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı Yenikapı Boat Show, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı.

17 Aralık 2023 Saat: 19:52
Boat Show, İstanbul Yenikapıda açıldı
Boat Show, İstanbul Yenikapı'da açıldı

   Boat Show, İstanbul Yenikapı'da açıldı 

Katılımcılardan 10’u yabancı olmak üzere toplamda 80 firmanın 150’yi aşkın markasının yer aldığı fuarda, fiyatları 130 bin TL ile 50 milyon TL arasında değişen yaklaşık 250 tekne, bot ve motoryat sergileniyor. 20 ülkeden yaklaşık 500 yabancı ziyaretçinin ve alıcının ziyaet ettiği fuarda satış memnuniyeti oluştu.

Türkiye’de karada düzenlenen en prestijli denizcilik fuarı olma özelliği taşıyan Yenikapı Boat Show, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde izleyicileriyle buluştu.

 Boat Show CEO’su Murat Arslan, “Yenikapı Boat Show’da küçük ve orta büyüklükte tekne ve motoryatlar yoğun ilgi görüyor. Denizcilik sevgisini ve tutkusunu daha geniş kitlelere ulaştırmamız gerekiyor. Türkiye, mega yat üretiminde dünyadanın ilk beş üreticisi arasında. Marina ve tersane sayımızın artması durumunda çok daha iyi noktada olacağız. Yenikapı Boat Show’da sektör ihracatına en az 400 milyon dolarlık katkı sunmayı hedefliyoruz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız