Kıbrıs

Dünya

Bodrum Turizm Forumu ev sahibi, Kempınskı Hotel Barbaros Bay Bodrum

Bodrum, 13 Ekim 2022 –‘Kempinski Hotel Barbaros Bay’ 14 Ekim Cuma günü ‘Mavi Ekonomi’ odağıyla gerçekleşecek Bodrum Turizm Forumu’na ev sahipliği yapıyor

13 Ekim 2022 Saat: 16:55
Bodrum Turizm Forumu ev sahibi, Kempınskı Hotel Barbaros Bay Bodrum
Bodrum Turizm Forumu ev sahibi, Kempınskı Hotel Barbaros Bay Bodrum

Bodrum Turizm Forumu ev sahibi, Kempınskı Hotel Barbaros Bay Bodrum

Kempınskı Hotel Barbaros Bay Bodrum, Bodrum Turizm Forumu’na ev sahipliği yapıyor

 

Bodrum, 13 Ekim 2022 ‘Kempinski Hotel Barbaros Bay’ 14 Ekim Cuma günü ‘Mavi Ekonomi’ odağıyla gerçekleşecek Bodrum Turizm Forumu’na ev sahipliği yapıyor.

Akdeniz turizminin geleceğinin tartışılacağı Forum’da dünya ve bölge turizminin ulusal ve uluslararası önemli isimleri yer alıyor.

Benzersiz alternatifleriyle dünya turizminin incisi konumundaki Akdeniz'in korunması ve turistik gelişimin doğru yönlendirilmesi için Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Akdeniz Turizm Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Bodrum Turizm Forumu 2022" gezegeni koruyan ve refahı artıran dengeli bir turizme ulaşmak hedefiyle yapılıyor. Etkinlik kapsamında "Rethinking the Blue Economy- Mavi Ekonomi hakkında yeniden düşünmek" başlığıyla paneller ve Think- Tank toplantıları Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da gerçekleştirilecek.

Foruma ev sahipliği yapan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Genel Müdürü Mehmet Ferman Doğan etkinlikle ilgili olarak “Sektörümüz, ülkemiz ve Bodrum için böyle önemli bir tema ve içerikle düzenlenen "Bodrum Turizm Forumu 2022"ye ev sahipliği yapmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Değerli Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ın öncülüğünde düzenlenen forumda sektörümüzün ulusal ve uluslararası isimlerini ağırlamaktan mutluyuz. Forumda ve panellerde tartışılacak konuların turizm ekonomisi ve sürdürülebilir turizm için, bölgemiz için, Bodrum ve sektörümüz için büyük katkıları olacağına inanıyorum. Ülkemiz turizmine fayda sağlamak, Bodrum’u lider turizm destinasyonu konumuna getirmek için Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olarak üzerimize düşeni yapmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Sürdürülebilir turizm, iklim değişikliği, Akdeniz'in korunması, yerel ekonomik potansiyelin yerel unsurlarla güçlendirilmesi, Mavi Ekonomi ışığında oluşan yatırım fırsatları, değişen Avrupa Birliği regülasyonları ve turizme etkisi gibi konuların ele alınacağı forumda, Akdeniz ülkelerinin deneyim ve uygulamaları paylaşılacak, fikir alışverişi gerçekleştirilecek, yeni bakış açılarının kazandırılması ve sürdürülebilir projelerin geliştirilmesine öncülük edilecek.

‘Mavi Ekonomi'yi yeniden keşfederken; gezegeni koruyan, insanları gözeten ve refahı artıracak bir denge sunan turizm faaliyetlerini teşvik etmeyi hedefleyen foruma Avrupa Birliği kurumlarından ve Akdeniz ülkelerinden turizm konusunda karar vericiler, fikir önderleri, ulaşım uzmanları, çevreciler, sektör paydaşları ve gazeteciler katılacak. Bodrum Turizm Forumu, etkinliğin ardından gerçekleşecek ‘The Bodrum Cup Yat Yarışları' ile son bulacak.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız