Kıbrıs

Spor

Corendon Tennis Club Kemer, TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ile açıldı

Alman Tenis Federasyonu ile iş birliği çalışmasını ITB Turizm Fuarı’nda açıklayan Corendon Grubu, bu iş birliğinin ardından 14-21 Nisan tarihlerinde Avrupa’nın farklı ülkelerinden genç tenisçileri TEN-PRO Global Junior Tour organizasyonuyla ağırlıyor

16 Nisan 2024 Saat: 20:39
Corendon Tennis Club Kemer, TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ile açıldı
Corendon Tennis Club Kemer, TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ile açıldı

Corendon Tennis Club Kemer, TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ile açıldı

Corendon Tennis Club Kemer, Rafa Nadal Academy ve Mouratoglou gibi dünyanın en önemli tenis akademilerinde düzenlenmiş olan TEN-PRO Global Junior Tour Türkiye organizasyonu ile 14-21 Nisan tarihleri arasında dünya yıldızlarına kapılarını açtı

Alman Tenis Federasyonu ile iş birliği çalışmasını ITB Turizm Fuarı’nda açıklayan Corendon Grubu, bu iş birliğinin ardından 14-21 Nisan tarihlerinde Avrupa’nın farklı ülkelerinden genç tenisçileri TEN-PRO Global Junior Tour organizasyonuyla ağırlıyor.

8-16 yaş üst düzey genç oyuncuların yeteneklerini sergilediği en büyük genç yaş turnuva serilerinden biri olan TEN-PRO Global Junior Tour, 2015 yılından bugüne  Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya, Belçika, İsviçre, Yunanistan, Mısır, Dubai ve Amerika olmak üzere farklı ülkelerde genç tenisçileri buluşturmaya devam ediyor. 44 ülkeden 200 genç tenisçiyi ağırlayan Corendon Tennis Club Kemer, modern tesis yapısıyla sporculara dünya standartlarına uygun bir deneyim sunuyor.

Corendon Tennis Club Kemer, Uluslararası TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ile açıldı!

Çok sayıda davetli ve medya mensubunun katılımı ile düzenlenen Corendon Tennis Club Kemer’in açılışında  Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz,  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür Turizm Müdürü Candemir Zoroğlu, TenPro Turnuva Direktörü Goran Novakovic ve Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer  açılış konuşmalarını yaptı. Antalya’ya ve Kemer’e değer katan projenin hayata geçmesi ile 9 yıl aradan sonra Corendon Tennis Club Kemer ile Türkiye’de düzenlenen TenPro Turnuva Direktörü Goran Novakovic, Turkish Bowl Turnuvasının ev sahibi Corendon’a ulusal ve uluslararası tenis yeteneklerini bir araya getirdiği için teşekkür etti.

Basın Toplantısı’nda heyecanını davetlilerle paylaşan Yıldıray Karaer: “Corendon Turizm Grubu olarak spor ve turizmi birleştiren projeler hazırlayarak Türkiye’nin gelişimine katkı sağlıyoruz. Kemer bölgesinde doğa ile tenisi bir araya getirerek yeşilin rahatlatıcı yapısı ve sporun birleştirici gücünü  benzersiz bir atmosfer içinde sunuyoruz. Corendon Tennis Club Kemer’i çok özel bir turnuva ile açtık. Genç yeteneklerin tesislerimizde bir araya gelmesi Corendon için çok kıymetli. Kemer’in tanıtım faaliyetlerine katkı sağlayarak bölgenin spor odaklı turizm potansiyelini artırmayı hedefliyoruz. Corendon Tennis Club Kemer’in tenis tutkunlarına Uluslararası TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ile profesyonel genç tenisçilerle Kemer’de bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Corendon Tennis Club ile Kemer’in yemyeşil doğasında eşsiz bir tenis deneyimi

Toplamda 14 adet toprak zemin kortu içeren Kemer’in yemyeşil doğasında yer alan Corendon Tennis Club Kemer, tüm sporseverlere eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla açıldı. Antalya’yı ve Kemer’i dünya genelinde tüm tenis severlere tanıtarak sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etme mottosuna sahip olan alan Corendon Tennis Club Kemer, bölge sakinlerine modern bir spor kompleksi imkanı sunuyor. Aynı zamanda düzenleyeceği uluslararası etkinlikleriyle de bölgeyi spor turizmi için bir çekim merkezi haline geliyor.

Corendon Turizm Grubu, tenis kulübüne 3 km yakınlıkta olan Corendon Playa Kemer otelinde konaklamalara özel tenis paketleri sunuyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız