Kıbrıs

Oteller

Cumhuriyetin 100'üncü yılı Cosmopolıtan'da özel etkinliklerle kutlanacak

Kilit Grup bünyesinde yer alan Nirvana Hotels’ e bağlı Nirvana Cosmopolitan Hotel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100’üncü yıl kutlamalarında bu yıl 3.’sünü düzenleyecekleri

25 Ekim 2023 Saat: 08:14
Cumhuriyetin 100üncü yılı Cosmopolıtanda özel etkinliklerle kutlanacak
Cumhuriyetin 100'üncü yılı Cosmopolıtan'da özel etkinliklerle kutlanacak

Cumhuriyetin 100'üncü yılı Cosmopolıtan'da özel etkinliklerle kutlanacak

Nirvana Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri hazırlıklarına Antalya’da tüm hızıyla devam ediyor. TürkiyeCumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunun 100’üncü yılını kutlamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da anlamlı bir çalışmaya imza atacak olan grup, yine çok özel bir etkinlik takvimi ile konuklarını buluşturacak. Üç gün sürecek bu etkinlikte;Prof. Dr. İlber Ortaylı, Sunay Akın ve Livaneli Orkestrası’nın Cumhuriyet Yolunda 100.Yıl Özel Performansı veEge & Senfoni Orkestrası Cumhuriyet Balosu başta olmak üzere alanında profesyonel konuşmacı, sanatçı ve gruplar yer alacak.

Kilit Grup, Cumhuriyet’in 100’üncü kuruluş yıl dönümünde Nirvana Cosmopolitan Hotel’de 3.’sünü düzenleyeceği yine çok özel bir etkinlik için hazırlıklarına devam ediyor. 29 EkimCumhuriyet Bayramıiçin hazırlanan bu etkinlikte; gelecek nesillere örnek olacak alanında uzman isimler konuklar ile bir araya gelecek.

 

Cumhuriyet ruhunu yaşatmaya devam ediyor

Kilit Grup, Cumhuriyet'in 100’üncü yılında da bünyesinde yer alan Nirvana Cosmopolitan Hotel’de bu yıl da Cumhuriyet ruhunu yaşatacak. 27 Ekim 2023 Cuma günü başlayacak ve üç gün boyunca devam edecek kutlamaların ilk günü; Cumhuriyet Bayramı Cosmos Turizmciler Kupası Ödül Töreni gerçekleştirilecek sonrasında After Party ile devam edecek. Nirvana Cosmopolitan Hotel tarafından hazırlanan Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları yeniden şehirde tarihseverleri heyecanlandıracak. 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Cumhuriyetin 100’üncü yılında Türk tarihçi, akademisyen ve yazar, Türk Tarih Kurumu Şeref üyesi olan ve Türk Bilimler Forumu üyesi Prof. Dr. İlber Ortaylı, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” söyleşisini gerçekleştirecek. Ardından Ceren Aksan Mumcu, elektro keman performansını sergileyecek ve Ege & Senfoni Orkestrası Cumhuriyet Balosu ile sahne alacak. 29 Ekim 2023 Pazar Günü Türk şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akınve Livaneli Orkestrası’nın Cumhuriyet Yolunda 100.Yıl Özel Performansı ile dinleyicilerle buluşacak.

 Kilit şirketler grubu hakkında:

Turan Kilit tarafından 1955 yılında Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri ismi ile faaliyetleri başlayan Kilit Grup, 12.000’e varan çalışanı ve çatısı altında bulundurduğu markalar zinciri ile ürün ve hizmet sektöründeki başarısını kanıtlamış bir şirketler grubudur. Kurulduğu günden bu yana kapsamlı yönetim anlayışı ile üreterek gelişen bir kültürü sürdürmektedir. Grubun temelini oluşturan Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri daha sonra Galeri Kristal ismini almış ve zaman içerisinde otel ekipmanları sektöründe uzmanlaşarak 60.000’den fazla ürün çeşidi ile Türkiye’nin öncü firmalarından birisi olmuştur.Kilit Grup 2005 yılında Kilit Hospitality Group (KHG) ile turizm sektöründeki ilk yatırımlarının temelini atmıştır. KHG çatısı altında yer alan Crystal Hotels ve Nirvana Hotels ülkenin en büyük yatak kapasitesine sahip otel zincirlerindendir. Kilit Grup ailesi, öncü ve geleceğe dönük ruhunu yeni bir yaşam tarzına yansıtan son dönem projeleri Cosmos Theatre ve  Cosmos Moonlight’ı hayata geçirmiştir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız