Kıbrıs

Dünya

Doğanın Kucağında Muhteşem Konser

Mert Sela Müzik Atölyesince düzenlenen Kefken Midye koyunda konuk sanatçı Ricardo Moyano'un Gitar Yolculuğundaki repertuvarı ile Şili'den Arjantin' e Bolivya' dan Porto Riko' ya İspanya, Yunanistan ve Türkiye' den ezgileri seslendirecek.

9 Haziran 2022 Saat: 10:06
Doğanın Kucağında Muhteşem Konser
Doğanın Kucağında Muhteşem Konser

 

Doğanın Kucağında Muhteşem Konser

Kocaeli Kandıra/NHA Mert Sela Müzik Atölyesi tarafından düzenlenen Kandıra’nın Kefken Midye  Koyu’nda doğanın kucağında “Yaza Merhaba” diyor. 

 Yaza Merhaba Konserinde konuk sanatçı Ricardo Moyano " Bir Gitar Yolculuğu " olarak adlandırdığı repertuvarı ile Şili'den  Arjantin' e  Bolivya' dan Porto Riko' ya İspanya, Yunanistan ve Türkiye' den  ezgilerle dinleyicinin karşısında çıkıyor.

 Kandıra' nın balıkçı köyü Kefken'in Kapri Midye Koyu' nda gerçekleşecek konser programında ayrıca Mert Sela Gitar Resitali
" Ceyda & Akın İkilisi" ve " El Viento " adlı flamenko grubun performansları yer alacak. 

Festival havasında geçecek bu geceyi müzik ve doğanın iç içe geçtiği muhteşem gecede  yaza bir başlangıç yapılacak.bu geceyi kaçırmayın.

 

Yer :Kandıra  Kefken Kapri Midye koyu 11 Haziran 2022 Cumartesi günü 19:00' da

Detaylı bilgi: Mert Sela Müzik Atölyesi 05354384317

Ricardo Moyano

1961 yılında La Rioja’da doğdu. Ebeveynleri Irma ve Daniel ile müzikal hayatına başladı. Çalışmalarına La Rioja Konservatuarı’nda devam etti ve 1976 yılında Madrid Konservatuarı’na geçti. Bir çok ödüller kazandı ve 1988 yılında Paris’e taşındı, ki orada hem solo olarak, hem diğer solistlerle ve hem de farklı gruplarla çalmış, kayıtlar yapmış ve çeşitli albümler çıkartmıştır. 1993 yılında Türkiye’de yaşamaya başladı. Onun müziği türler ya da sınırlar ötesinde, sürgünler, seyahatler, tesadüfler ve karşılaşmaların tarihini yansıtır. 2009 – 2017 yılları arasında Y.T.Ü. Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalıştı, 2018 yılından bu yana İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı‘nda öğretim görevliliğini sürdürmekte.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız