Kıbrıs

Oteller

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’nın yeni Ticari Müdürü Seda Rastgeldi Gülen oldu

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’nın yeni Ticari Müdürü Seda Rastgeldi Gülen oldu. Gülen, geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan ilk ve tek beş yıldızlı uluslararası otelinde Satış Direktörü idi.

9 Aralık 2023 Saat: 15:50
DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’nın yeni Ticari Müdürü Seda Rastgeldi Gülen oldu
DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’nın yeni Ticari Müdürü Seda Rastgeldi Gülen oldu

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’nın yeni Ticari Müdürü Seda Rastgeldi Gülen oldu

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli olarak hizmet veren DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, yönetici kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Otelcilik sektöründe 15 yıldan fazla deneyime sahip olan Seda Rastgeldi Gülen, otelin yeni Ticari Müdürü görevine atandı. DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’da daha önce Satış Direktörü olarak görev yapan Gülen, geçtiğimiz ay başladığı yeni pozisyonu ile birlikte satış faaliyetlerinin yönetimine de devam ederek, otelin yönetim ekibi ile beraber yurt içi ve yurt dışı tanıtımına da destek oluyor.

 Turizm alanında güçlü güçl bir kariyere sahip olan Seda Rastgeldi Gülen; Manici Otel Şanlıurfa’da başladığı iş hayatına, Hilton Garden Inn Şanlıurfa’da Satış Müdürü olarak devam etti.  2020 yılında Hilton Garden Inn Istanbul Atatürk Havaalanı’nda görev alan Gülen, geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’da açılış öncesinden itibaren Satış Direktörü olarak görev yapıyordu.

 Gülen, Harran Üniversitesi’ndeTurizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi’nde İktisad bölümünü bitirdi.

 DoubleTree by Hilton Şanlıurfa:

 DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, 17’si süit 190 misafir odası, BigChefs Restaurantı, Starbucks köşesi, toplamda 1150 kişi kapasiteli toplantı ve etkinlik alanları ve 1600 m2’lik Spa Soul ile Şanlıurfa’nın ilk uluslararası 5 yıldızlı oteli. Vimsa Grup yatırımıyla Şanlıurfa’nın yeni yaşam merkezlerinden Esentepe’de konumlanan otel, Balıklıgöl ve tarihi Şanlıurfa'ya 6 km, Göbeklitepe'ye 19 km, Şanlıurfa GAP Havalimanı’na ise 35 km uzaklıkta bulunuyor.

 

 DoubleTree by Hilton Hotels Hakkında

DoubleTree by Hilton, 51 ülke ve bölgede 150.000'den fazla odaya sahip 660 otelden oluşan ve hızla büyüyen küresel bir portföydür. DoubleTree by Hilton, 50 yılı aşkın bir süredir, konuklarını özel DoubleTree çikolatalı kurabiye ile karşılamaktan yerel halka hizmet vermeye kadar dünyanın dört bir yanındaki iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için bir konfor sembolü olmaya devam ediyor. DoubleTree by Hilton, benzersiz yiyecek - içecek deneyimleri, son teknoloji fitness olanakları, toplantı ve etkinlik alanları dahil olmak üzere çağdaş konaklama hizmetleri sunmaktadır. Doubletree.com adresinden veya sektör lideri Hilton Honors app uygulaması aracılığıyla rezervasyon yaparak DoubleTree by Hilton'da olumlu bir konaklama deneyimi yaşayın. Doğrudan tercih edilen Hilton kanalları üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, anında avantajlara erişebilir. doubletree.com adresinden DoubleTree by Hilton hakkında daha fazla bilgi edinin ve markayı Facebook, Twitter ve  Instagram’da takip edilebilir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız