Kıbrıs

Dünya

Dünyaca Ünlü Müzisyen Mark Eliyahu 28 Eylül’de Harem Meydanı’nda

Üsküdar Belediyesi 2022- 2023 Kültür Sanat Sezonunu dünyanın en ünlü müzisyenlerinden Mark Eliyahu konseri ile açıyor.

26 Eylül 2022 Saat: 21:30
Dünyaca Ünlü Müzisyen Mark Eliyahu 28 Eylül’de Harem Meydanı’nda
Dünyaca Ünlü Müzisyen Mark Eliyahu 28 Eylül’de Harem Meydanı’nda

Dünyaca Ünlü Müzisyen Mark Eliyahu 28 Eylül’de Harem Meydanı’nda

28 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30’da başlayacak ücretsiz halk konserine başta Üsküdar olmak üzere İstanbul’un dört bir yanından on binlerce müzikseverin katılması bekleniyor. Mark Eliyahu konserinin ardından yeni sezonda da İstanbulluları Üsküdar’da konserler, sergiler ve söyleşilerle dolu muhteşem bir kültür sanat sezonu bekliyor.

 Kültür sanatın kalbi, sanatın ve sanatçının dostu Üsküdar Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinlikler aracılığıyla Üsküdar’da atmaya devam ediyor. Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle İstanbullular için buluşma adresi olan Üsküdar, yeni sezonda kültürün merkezi konumunu koruyacak. 2022- 2023 sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlayan Üsküdar Belediyesi, sezon açılışını yine muhteşem bir konserle yapacak. 

 Dünyanın en iyi müzisyenlerinden Mark Eliyahu ve orkestrası 28 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30’da Harem Meydanı’nda sanatseverleri müziğe doyuracak.  Müziğe dört yaşında kemanla başlayan Eliyahu, lise yıllarında eğitim için gittiği Yunanistan'da kamança ile tanışıp hayran kaldı ve ardından Azerbaycan'da Adalet Vezirov'dan ders aldı. Mark Eliyahu’nun şarkıları ve eserleri dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla takip ediliyor. 

Mark Eliyahu kimdir

Eliyahu, 1982'de Dağıstan, Sovyet Rusya'da doğdu ve 1989'da, ailesiyle birlikte İsrail'e göç etti.[1] Müziğe dört yaşında kemanla başlayan Eliyahu, lise yıllarında eğitim için gittiği Yunanistan'da kamança ile tanışıp hayran kalmış ve Azerbaycan'a giderek Adalet Vezirov'dan ders almıştır. Müzisyen olan babası Piris Eliyahu'nun izinden giden ve ona birçok çalışmasında eşlik eden sanatçının Voices of Judea isimli bir albümü vardır.

 

Etiketler: Mark Eliyahu,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız