Kıbrıs

Dünya

Emirates, Meksika uçuşlarını artırıyor

Havayolu, 23 Haziran'dan itibaren Mexico City’de günlük uçuşlarla hizmet vermeye başladı

29 Haziran 2022 Saat: 12:23
Emirates, Meksika uçuşlarını artırıyor
Emirates, Meksika uçuşlarını artırıyor

Emirates, Meksika uçuşlarını artırıyor

 Emirates, 23 Haziran 2022'den itibaren Mexico City (MEX) uçuşlarını artırarak şehre Barselona (BCN) üzerinden günlük seferlere başladı.

Uçuş sayısını haftada altı seferden günlük seferlere çıkaran Emirates, ortalama kapasitesini de artırarak Meksika'nın başkentine gidiş-dönüş uçuşlarında haftada yaklaşık 2000 koltuk ile hizmet sunuyor. Bu hizmet ile dünyanın dört bir yanından yolcular, seyahatlerini planlarken daha fazla ulaşım imkânı, esneklik ve seçenekten yararlanıyorlar. Uçuş sayılarındaki artışla birlikte yolculara, Meksika’dan Dubai'ye, Dubai üzerinden de Emirates'in 130'dan fazla noktadan oluşan global ağına güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşım için bolca seçenek sunuluyor.

Emirates'in EK 255 sefer sayılı uçağı Dubai'den 03:25'te kalkıp 08:35'te Barselona'ya varıyor ve ardından 10:50'de tekrar kalkış yaparak aynı gün içerisinde, 16:05'te Mexico City'ye varıyor. Dönüş yolculuğunda ise, Emirates’in EK 256 sefer sayılı uçağı Mexico City'den saat 19:40'ta hareket ederek sonraki gün saat 13:45'te Barselona'ya varıyor. EK 256 yine aynı gün Barselona'dan saat 15:30'da tekrar kalkış yaparak ertesi gün 00:15'te Dubai’ye varıyor (tüm saatler yerel saatlere göre belirtilmiştir).

Emirates, yüksek kaliteli hizmetleri ile Meksika'ya, oradan Latin Amerika ve Karayipler bölgesindeki seyahat noktalarına yapılan iş ve eğlence amaçlı uçuş trafiğine yardımcı oluyor. BAE, Meksika için Orta Doğu'ya açılan bir kapı işlevi görüyor. Meksika, İspanya ve BAE vatandaşları, bu ülkelerden her birine yalnızca pasaportlarıyla, vizesiz olarak seyahat edebiliyor. Emirates'in Mexico City uçuşu, Barselona aktarmalı olarak gerçekleşiyor. Bu da yolcuların benzersiz bir konfor sunan tek yolculukla, üç farklı şehri keşfedebilecekleri anlamına geliyor.

Dubai ayrıca, sürekli olarak artan eğlence imkânlarıyla Güney ve Latin Amerika yolcularını cezbetmeye devam ediyor. Sunduğu deneyimlerin çeşitliliğiyle tanınan Dubai, dünyanın en iyi otellerinden bazılarında konaklama, şehrin sunduğu en yeni yapılara yapılan gezilere katılma ve çok sayıda başka aktivitenin tadını çıkarma imkânı da sunuyor.

Dubai-Barselona-Mexico City seferleri, 2-2-2 koltuk düzeninde 38 Business Class ve 264 Ekonomi Class koltuğu bulunan iki sınıflı Emirates Boeing 777-200LR uçağıyla yapılıyor. Dubai, Barselona ve Mexico City arasında seyahat eden yolcular, Emirates'in özel ağırlama hizmetlerinden, geniş ve konforlu koltuklarından faydalanabiliyorlar. Emirates ayrıca, ödüllü şeflerden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen ve çok sayıda birinci sınıf içecek seçeneğinin eşlik ettiği, bölgesel lezzetlerden ilham alan menülerle yolcularına gökyüzünde eşsiz bir yeme-içme deneyimi sunuyor. Emirates'in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile, yolculara arkalarına yaslanıp, İspanyolca da dahil 4.500'den fazla kanal üzerinden sunulan, özenle seçilmiş filmler, diziler, müzik, podcast'ler ve daha pek çok global eğlence içeriğinin keyfini çıkarmak kalıyor.

Emirates, seyahat güveninin artması ve uluslararası seyahat protokollerinin gevşetilmesiyle birlikte artan yolcu talebine yanıt olarak ulaşım imkânlarını artırmayı sürdürüyor. 23 Haziran’da Tel Aviv seferlerine başlayan, 2 Kasım'da ise Buenos Aires ve Rio de Janeiro seferlerine başlayacak olan havayolu, eğlence ve iş amaçlı seyahatlerine devam edecek olan yolculara daha fazla seçenek sunuyor olacak.

Etiketler: Emirates,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız