Kıbrıs

Dünya

Emirates Skyward başarısını 1 milyon Mil hediye ederek kutluyor

Emirates Skywards dünya çapında 30 milyonun üzerinde üyeye ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Emirates Skywards bu başarıyı tam 1 milyon Mil hediye ederek kutluyor.

27 Ocak 2023 Saat: 20:17
Emirates Skyward başarısını 1 milyon Mil hediye ederek kutluyor
Emirates Skyward başarısını 1 milyon Mil hediye ederek kutluyor

Emirates Skyward başarısını 1 milyon Mil hediye ederek kutluyor

Emirates Skywards dünya çapında 30 milyonun üzerinde üyeye ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Emiratesve flydubai’nin ödüllü yolcu sadakat programı, bir milyon SkywardsMili kazanma şansı da dâhil muazzam kampanyalarla büyük bir kutlama yapıyor.

Son 20 yılda, yolcu sadakat programı gelişip büyüyerek dünyanın en ünlü ve değerli sadakat programlarından biri haline geldi. Sektöre liderlik eden inisiyatifler, yenilikçi ürün ve hizmetler ve 150’den fazla iş ortağı marka ile Emirates Skywards, yolcuları için sadakat deneyimini havada ve yerde yeniden tanımlamaya devam ediyor.     

Emirates Skywards Kıdemli Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Nejib Ben Khedher konuyla ilgili şunları söyledi:Emirates Skywards’ı bugün ulaştığı başarılı yolcu sadakat programı seviyesine taşıyan 30 milyon üyemizin her birine teşekkür ederiz. Bu bizim için çok önemli bir kilometre taşı ve bunu başarmamızda rol oynayan çok kıymetli sadık üyelerimizle paylaşmak istiyoruz. Business Class’a sınıf yükseltmeleri ve ücretsiz statü yükseltme seçenekleri gibi, bu ayın 1 milyon Mil kazanma şansından ve harika kampanyalarımızdan yararlanmak için bizi takip etmeye devam edin! Herkese uygun bir kampanyamız mutlaka bulunmakta!

Üyelerimize daima uçuşlarında, restoranlarda, alışverişlerinde veya araç kiralamalarında bir yolcu sadakat programının sunabileceği en uygun fiyatları, en iyi seçenekleri ve olağanüstü ödülleri sunmaya çalışıyoruz.  Bu kilometre taşına ulaşmaktan büyük gurur duyuyor ve önümüzdeki süreçleri memnuniyetle gözlemliyoruz.”

Bitmek tükenmek bilmeyen hediyeler

Emirates, 30 Ocak ile 1 Şubat 2023 tarihleri arasında seçili uçuşlarda seyahat eden yolculara uçuş sırasında özel markalı cupcake’ler servis edecek. Bu dönüm noktasını kutlamak adına, yolcu sadakat programı da 23 Ocak ile 4 Şubat 2023 tarihleri arasında mükemmel sürprizlerle dolu bir kampanya gerçekleştirecek. Sizi nasıl sürprizler mi bekliyor?

  • 1 milyon Mil:Skywards Mili büyük ikramiyesini kazanın! 23 Ocak ile 4 Şubat 2023 tarihleri arasında yarışmaya katılarak tam bir milyon Mil kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Bu millerle Dubai-Londra seyahati için 10’dan fazla tek yön Emirates Business Class bileti satın alabilirsiniz. Yarışmaya katılan Emirates Skywards ortak markalı kredi kartı sahipleri, kazanma şanslarını iki katına çıkarabilirler.*

30 Ocak ile 1 Şubat 2023 tarihleri arasında Dubai veya ötesine seyahat eden Emirates Skywards üyeleri daha da fazla ödül kazanma şansına sahip olacaklar.  Şanslı kazananlardan biri olup olmadığınızı görmek için Dubai Havalimanlarına vardığınızda, bagajınızda kırmızı bir “30 milyon” stickeri olup olmadığını kontrol edin!*

  • 30 bin bonus Mili: Yolcu Sadakat Programı herkesin kazanabileceği 300 bin Mille daha da fazla hediye Mil dağıtıyor. Önümüzdeki 3 gün boyunca, 10 üyemiz kişi başına 30 bin Mil kazanma şansına sahip olacak.
  • 10 Skywards+ paketi: Bonus Milleri, uçuş ödülleri, dinlenme salonu erişimi ve daha fazlası dâhil Skywards+ tarafından sunulan en iyi tekliflerden kampanyalardan bazılarına ücretsiz erişim şansından yararlananın.
  • 30 adet Silver Üyelik yükseltmesi: Ücretsiz statü yükseltme seçeneğiyle bu ay Emirates Skywards Silver Üyelik’edahil olun ve mükemmel avantajlardan ve ödüllerden yararlanmaya hak kazanın.
  • 30 adet uçuş yükseltmesi: Bir sonraki uçuşunuzda daha da ‘iyisiyle uçun’ ve sürpriz Business Class yükseltmesinin keyfine varın.
  • 30 adet ücretsiz Şoförlü Araç Hizmeti kuponu: Bu ay canlı Dubai şehrini keşfedin ve Dubai Havalimanlarına gidiş dönüş ücretsiz premium araç hizmetinden yararlanın.

7 Şubat 2023 tarihinde flydubai ile seyahat eden yolcular da sürpriz hediye kazanma şansına sahip olacaklar:

  • Dört adet Silver Üyelik yükseltmesi.
  • 75 bin Bonus Skywards Mili.
  • Bir adet Skywards+ paketi.
  • İki adet ücretsiz Business Class yükseltmesi.
  • Terminal 2’deki flydubai Business Dinlenme Salonuna yedi giriş bileti.

Altı kıtada 180’den fazla ülke

Emirates Skywards'ın 180'i aşkın ülkeden üyesi bulunuyor: Birleşik Krallık’ta 3,7 milyon, ABD’de 3 milyon, Birleşik Arap Emirlikleri’nde 2,2 milyon, Avustralya'da 2,1 milyon ve Hindistan’da 2,1 milyon üye. 

Yolcu Sadakat Programı her ay ortalama 120 binden fazla üye kazanmaktadır. Emirates Skywards sadece geçtiğimiz yıl Nisan 2021 ve Mart 2022 arasında 1,4 milyondan fazla üyeyi bünyesine kattı. 

Uçuş ödüllerinden global spor etkinliklerine

2000 yılında hayata geçtiği günden bu yana, Emirates Skywards, üyelerine Mil kazanmaları ve kullanmaları için daha fazla yenilikçi seçenek sunmak adına markalarla iş ortaklıklarını genişletme ve çeşitlendirme yoluna gitti. Sadakat programının hâlihazırda 150’den fazla iş ortağı bulunuyor: 16 havayolu; 100'den fazla otel; 33 finansal, 22 perakende ve yaşam, ve 7 araç kiralama iş ortağını sayabiliriz.

2018-2022 yılları arasında, üyeler 140 milyardan fazla Mili uçuş ödüllerinde; 1,8 milyardan fazla Mili otel konaklamalarında; 10 milyardan fazla Mili mağazalarda ve 150 milyondan fazla Mili US Open, Roland Garros, Grand Prix Miami ve daha birçok etkinlik dâhil olmak üzere parayla satın alınamayacak deneyimlerde kullandılar.

 

flydubai ile beş yıllık stratejik iş ortaklığı

Dubai merkezli havayolu şirketleri Emirates ve flydubai, kısa bir süre önce stratejik iş ortaklıklarının beşinci yılını kutladılar. 2017 yılından beri, 11 milyonun üzerinde yolcu ortak uçuş ağında yer alan 100 ülkede 211’den fazla uçuş noktasına sorunsuz bağlantı imkânından yararlandı. Son beş yıl içinde Emirates ve flydubai ortaklığı sayesinde 8,5 milyondan fazla Emirates Skywards üyesi toplam 150 milyar Skywards Mili kazandı.

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu, kısa bir süre önce Air Canada ile bir ortak uçuş anlaşması hayata geçirdi ve sık uçan yolcu statüsündeki üyelere ortak yolcu sadakat programı avantajları sunmak için iş ortaklıklarının kapsamını genişletti. Skywards üyeleri artık Air Canada’nın uçuş ağında yaptıkları seyahatlerde de Mil kazanarak bu Milleri harcayabilecekler. Air Canada veya Emirates ile Ekonomi Sınıfı’nda seyahat eden Emirates Skywards Platinum ve Gold üyeleri, Toronto’da havalimanı dinlenme saalonu erişim hakkına da sahip olacaklar.

Ödül zinciri

Emirates Skywards yenilikçi ve birinci sınıf ürünleri için sektörde 50’den fazla ödül kazandı. Sadakat programı son olarak 2021 Frequent Traveller Awards’ta “Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da Yılın Programı” ve “En İyi Müşteri Hizmetleri”; 2022 World Travel Awards’ta “Dünyanın Lider Havayolu Ödül Programı” seçildi ve 2022 USA TODAY 10Best Readers' Choice listesinde ilk 10 En İyi Sık Uçan Yolcu Programı arasında yer aldı.

Emirates Skywards üyeliği ücretsizdir. Yolcular emirates.com, flydubai.com, Emirates uygulaması ve flydubai uygulaması üzerinden üye olabilirler.  “FLYBETTER” davet kodunu kullanarak bugün üye olun ve Emirates veya flydubai ile yapacağınız ilk uçuş sonrası 2.500 bonus Mil kazanın.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız