Kıbrıs

Dünya

Emirates, Taipei’e günlük seferlerine yeniden başlıyor

Emirates’in Taipei-Dubai güzergâhındaki günlük seferleri 6 Kasım’dan itibaren yeniden başlayacak.

28 Ekim 2022 Saat: 23:02
Emirates, Taipei’e günlük seferlerine yeniden başlıyor
Emirates, Taipei’e günlük seferlerine yeniden başlıyor

Emirates, Taipei’e günlük seferlerine yeniden başlıyor

Tayvan’ın ülkeye gelen yolcular için zorunlu COVID-19 karantina kısıtlamalarına son vererek yeniden açılma planlarının tamamlanmasının ardından, Emirates’in Taipei-Dubai güzergâhındaki günlük seferleri 6 Kasım’dan itibaren yeniden başlayacak.

Boeing 777 uçak modeli ile gerçekleştirilen EK366 sefer sayılı Emirates seferi, Dubai’den 02:50’de kalkarak 14:45’te Taipei’ye varış yapıyor. EK367 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Taipei’den 22:45’te kalkış yaparak ertesi gün 4:35’te Dubai’ye varıyor. Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir.

Ek seferler Emirates yolcularına Tayvan çıkışlı ve varışlı seyahatlerinde daha fazla bağlantı ve seçenek sağlayarak yolcuların hem iş hem de tatil amaçlı havayolu seyahati ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacak. Uygun yolcular Tayvan’a vizesiz seyahat edebilecekler. Tüm Tayvan’a gelen yolcuların 7 gün boyunca kendi sağlıklarını takip etmeleri tavsiye ediliyor.

Emirates, Taipei’e aktarmasız günlük seferlerine Boeing 777 ile 2014 yılında başladı. Dubai-Taipei güzergâhında 2016 yılında iki sınıflı A380 ile günlük seferler yapılmaya başlandı. Havayolu, COVID-19 pandemisi boyunca yerel topluluğa ve hava taşımacılığına yapmış olduğu katkıları neticesinde ülkeyle güçlü bir ortaklık kurdu. Emirates’in hâlihazırda haftada 4 kez gerçekleştirilen Taipei seferlerini yeniden günlük olarak gerçekleştirmesi, havayolunu ülkede seyahat ve turizmin toparlanmasına destek olma ve global uçuş ağındaki 130’u aşkın uçuş noktasından bu kozmopolit şehir ile yolcular   arasında bağlantı kurarak ülkeye gelen yolcu trafiğini artırmaya yardımcı olma konusundaki kararlılığını gösteriyor.  

Emirates ile seyahat eden yolcular, ödüllü şeflerden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen ve çok sayıda birinci sınıf içecek seçeneğinin eşlik ettiği, yerel lezzetlerden esinlenilerek hazırlanılan ve birden fazla bölümden oluşan menülerle yolcularına gökyüzünde eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Yolcular arkalarına yaslanarak Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ICE ile Tayvan filmleri de dahil, dizi, müzik, podcast, oyun, sesli kitap ve daha fazlasını içeren özenle hazırlanmış global eğlence içeriklerinin yer aldığı 5000’den fazla kanalın keyfini çıkarabilirler.

Bilet rezervasyonları emirates.com, Emirates Uygulaması veya seyahat acenteleri üzerinden gerçekleştirilebilir.

 

Asya’nın kademeli olarak yeniden açılmasını destekliyoruz

Çok sayıda ülkenin yerel turizm sektörlerini canlandırma ve faaliyetlerin olağan şekilde devam etmesini sağlama çabası giriş şartlarını gevşetmesiyle birlikte, Asya’da seyahat sektöründeki toparlanma son birkaç ayda hız kazandı. Bu olumlu gidişat doğrultusunda, Emirates, biriken ve büyüyen seyahat talebini karşılamak için en popüler uçuş noktalarından bazıları için kapasitesini artırıyor. Bu kapsamda, Singapur ve Guangzhou’ya sefer sıklığının artırılması, Seul’de havayolunun amiral gemisi A380’in seferlere başlamasının yanı sıra Boeing 777 modeli uçağıyla sefer gerçekleştirilen Manila-Dubai güzergâhında havayolunun ayrıcalıklı First Class ürününün sunulması gibi adımlar yer alıyor. Ayrıca, Emirates, Narita-Dubai güzergâhında 15 Kası

Etiketler: Emirates,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız