Kıbrıs

Dünya

Emirates ve Airlink ortak uçuşlarını resmi olarak başlattı

Emirates ve Airlink ortak uçuşlarını resmi olarak başlattı.

13 Haziran 2022 Saat: 13:29
Emirates ve Airlink ortak uçuşlarını resmi olarak başlattı
Emirates ve Airlink ortak uçuşlarını resmi olarak başlattı

Emirates ve Airlink ortak uçuşlarını resmi olarak başlattı

Emirates ve Airlink ortak uçuşlarını resmi olarak başlattı. Emirates ve Airlink ortaklığıyla yolcular, kendileri için ideal seyahat programlarını daha kolay şekilde oluşturarak, havayolunun Johannesburg, Cape Town ve Durban’daki uçuş noktaları üzerinden Güney Afrika’daki sekiz şehre tek rezervasyon referans koduyla kolay seyahat imkânlarından faydalanabilecek. Uçuş rezervasyonları, emirates.com.tr üzerinden, direkt veya çevrimiçi olarak (OTA) hizmet veren seyahat acentelerinden yapılabilir. Haziran 2022 tarihinden itibaren satın alınan biletlerle anında seyahat etmek mümkün olacak.

Emirates yolcuları artık, Johannesburg üzerinden sekiz, Cape Town üzerinden beş ve Durban üzerinden bir varış noktası dahil olmak üzere, bir dizi ek uçuş için rezervasyon yaptırabilecek. Yeni güzergâhlar arasında, diğerlerinin yanı sıra Bloemfontein, Hoedspruit, Port Elizabeth, Kimberley, George ve East London yer alıyor.

Emirates hâlihazırda, Johannesburg’dan Dubai’ye günde iki, Cape Town’dan günde bir ve Durban’dan haftada toplam beş gidiş/dönüş uçuş gerçekleştiriyor. Havayolu ayrıca, yolcularına daha iyi bir deneyim sunmak adına daha fazla ulaşım imkânı yaratmak için çalışıyor. Emirates, South African Airways ile ortaklığının yanı sıra, Airlink ile olan ortak uçuş anlaşması, Cemair ve FlySafair ile yaptığı anlaşmalı uçuşları ile Güney Afrika’daki bölgesel ağını genişleterek 79 noktaya çıkardı.

 

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 - 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 17 sefer gerçekleştiriyor.

Etiketler: Emirates,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız