Kıbrıs

Dünya

Erciyes'te gece kayak keyfi

Erciyes’te, kayak severler özel olarak aydınlatılan pistte gece kayağı keyfinini yaşıyor.

21 Mart 2023 Saat: 09:46
Erciyeste gece kayak keyfi
Erciyes'te gece kayak keyfi

Erciyes'te gece kayak keyfi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımlarla Türkiye’nin en gelişmiş kış sporları merkezi haline gelen Erciyes, Develi Kapı'dan Hacılar Kapı’ya kadar bağlantıları ile açık olan pistleriyle kayak severlere gece gündüz demeden kesintisiz kayak yapma imkânı sağlıyor.

Ülkemizin ilk ve tek dağ yönetim şirketi Kayseri ErciyesA.Ş. tarafından yönetilen Erciyes’te gece boyunca özel olarak aydınlatılan pistte misafirler karın tadını doyasıya çıkarıyor

Gece kayak keyfi  

İç Anadolu Bölgesi’nin birinci, Türkiye’nin beşinci büyük dağı unvanına sahip olan ve Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından yönetilen Erciyes Kayak Merkezi’nde kayak keyfi dolu dolu devam ediyor.

Kayakseverler bahar mevsiminde 100 santimetreyi bulan karın, doyumsuz manzaralar eşliğinde keyfini çıkarırken, ayrıca dünyanın en ünlü kayak merkezlerinde yapılan gece kayağı, Erciyes’te de yapılıyor.

Kayak severler, gecenin karanlığında dağın tepesine doğru yol alıp, daha sonra özel olarak aydınlatılan pistte kayak keyfi yapıyor.

Erciyes A.Ş., yerli ve yabancı turistleri, Kayseri’nin turizm gözdesi, dağcılık ve kış sporları alanında 112 kilometrelik 41 kayak pisti ve 19 mekanik tesisi ile Türkiye’nin önemli merkezlerinden birisi olan ErciyesKayak Merkezi’ne davet ediyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız