Kıbrıs

Festival Fuar

İş Makinaları Fuarı KOMATEK, 29 Mayıs'ta kapılarını açıyor

İMDER ve İSDER’in desteğiyle yapılacak olan, KOMATEK 2024 Fuarı 29 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenerek açılacak.

10 Mayıs 2024 Saat: 20:04
İş Makinaları Fuarı KOMATEK, 29 Mayısta kapılarını açıyor
İş Makinaları Fuarı KOMATEK, 29 Mayıs'ta kapılarını açıyor

İş Makinaları Fuarı KOMATEK, 29 Mayıs'ta kapılarını açıyor

Ana destekçisi İMDER ve destekçisi İSDER ile SADA, KOMATEK Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nı, 29 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) düzenleyecek. Bu yıl 17’ncisi düzenlenecek ve Avrasya’nın en büyük iş makineleri fuarı olarak bilinen KOMATEK 2024 Fuarı’na, 300’ün üzerinde firmanın katılması bekleniyor. Sektörün dev firmalarının katılacağı ve yüksek teknoloji ürünlerinin sergileneceği fuarda Çin, Almanya, Fransa, İtalya, Kuzey Kore, İngiltere, İspanya gibi ülkelerden doğrudan katılımcıların dışında birçok ülkeden 200’ün üzerinde yabancı firma yer alacak. Fuarı yerli ve yabancı yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret edeceği tahmin ediliyor.KOMATEK 2024 Fuarı’nın çözüm ortakları arasında, dünyada sektörün önde gelen derneklerinden, İMDER’in uluslararası kardeş dernekleri CCMA (Çin), UNACEA (İtalya), ANMOPYC (İspanya) bulunuyor.  

“Yeşil dönüşüm makina satışlarının artışında etkili oldu”

İMDER Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Akgün, yaptığı konuşmada, “Tarihinde ilk kez İstanbul’da düzenlenecek olan KOMATEK Fuarı’nın bu yıl en yüksek katılımcı sayısına ulaşmasını bekliyoruz. İstanbul’un uluslararası havalimanına sahip olması yurt dışı ziyaretçi sayısında da bir artış yaratacaktır. Bölgenin en güçlü fuarı olan KOMATEK Fuarı sayesinde ülkemizin ekonomisine her zaman olduğu gibi destek olacağımızın bilincindeyiz. Sektörümüzün mihenk taşı olan KOMATEK gibi fuarlar, güzel şehrimiz İstanbul’a ve ülkemize sağlayacağı doğrudan ve dolaylı potansiyel katkılar sebebiyle de bizler için oldukça büyük önem taşımaktadır” dedi.

İSDER Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karataş: “Fuarda sektörün genel durumunu, güncel gelişmeleri değerlendireceğiz”

 İSDER Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karataş da “KOMATEK 2024 Fuarı’nda sektörün genel durumunu, güncel gelişmeleri değerlendireceğiz. Talep, arz ve pazar eğilimlerini, sektördeki fırsatları konuşacağız. KOMATEK’in uluslararası boyutu sektörümüz açısından yeni iş birlikleri kurma ve ağ oluşturma açısından önem taşıyor. Ayrıca böylesine büyük ve uluslararası bir fuarı yapabilme yeteneğimiz sektörümüzün geldiği noktayı da ortaya koyuyor” diye konuştu.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız