Kıbrıs

Dünya

Four Points by Sheraton İstanbul’a TGA’dan Sürdürülebilir Turizm Sertifikası

Er Yatırım bünyesinde yer alan Four Points by Sheraton Kağıthane, TGA’dan Sürdürülebilir Turizm Sertifikası almaya hak kazandı.

16 Mayıs 2023 Saat: 21:03
Four Points by Sheraton İstanbul’a TGA’dan Sürdürülebilir Turizm Sertifikası
Four Points by Sheraton İstanbul’a TGA’dan Sürdürülebilir Turizm Sertifikası

Four Points by Sheraton İstanbul’a TGA’dan Sürdürülebilir Turizm Sertifikası

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından Sürdürülebilir Turizm Sertifikası almaya layık görülen otel, Türkiye’nin turizm hedeflerine ulaşması, mevcut turizm olanaklarının dünya çapında tanıtılması ve pazarlanması konusunda da büyük özveriyle çalışıyor.

 Sürdürülebilir bir dünya yaratmak adına çalışacağız

Sürdürülebilirlik ve iklim krizi ile mücadele etmenin, artık bir tercihten öte zorunluluk haline geldiğinin altını çizen Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, “Sürdürülebilir bir dünya yaratmak adına elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu alanda, düzenlediğimiz yelken yarışlarıyla da ilintili olarak, mavi sularda sürdürülebilirlik için çalışmalar yürütüyoruz. Sürdürülebilirlik alanında denizi seçme nedenimiz ise, çevre ile ilgili mesajları deniz üzerinde verme isteğimiz. Ayrıca, Turizm Bakanlığı’nın kriterler belirlediği Yeşil Yıldız Belgeli oteller projesini tamamlama aşamasındayız. Gelecek dönemde de, sürdürülebilirlik alanında hayata geçirebileceğimiz her türlü projeye açığız” açıklamasında bulundu.

  Four Points by Sheraton İstanbul hakkında

Şehrin popüler ticari bölgelerine ev sahipliği yapan İstanbul Kağıthane’de konumlanan Four Points by Sheratonİstanbul Kağıthane, şehrin turistik mekanlarının çoğuna ve önemli alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir. İstanbul Uluslararası Havalimanı'na 33 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 46 km, Kağıthane Metro İstasyonu'na 5 dakika, Haliç Kongre Merkezi'ne 10 dakika uzaklıktadır. İstanbul'un en modern iş merkezlerinden Ferkoline'de bulunan otel 3 süit ve 2 engelli odası olmak üzere, gün ışığı alan, ferah, konforlu ve modern tasarlanmış toplam 173 odaya sahiptir. İhtiyaca göre farklı boyutlara ayrılabilen, yüksek teknolojili ekipmanlara sahip 3 toplantı odası ile hizmet veren otel, ister tek başınıza, isterseniz tüm sevdiklerinizle konaklamak için kusursuz bir deneyim vadediyor. Oteller zinciri, son olarak Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından, Türkiye çapında turizm sektörü tarafından uygulanan Sürdürülebilir Turizm Sertifikası’na layık görüldü.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız