Kıbrıs

Dünya

Gergerlioğlun, Bakan Ersoy’a Gizemli kazıları sordu?

Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu Bütçe Görüşmelerinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Mersin'de yapılan gizemli kazıları sordu?

18 Kasım 2022 Saat: 11:31
Gergerlioğlu, Bakan Ersoy’a Gizemli kazıları sordu?
Gergerlioğlun, Bakan Ersoy’a Gizemli kazıları sordu?

Gergerlioğlu, Bakan Ersoy’a Gizemli kazıları sordu?

Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu Bütçe Görüşmelerinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Mersin'de yapılan gizemli kazılar ile ilgili sorusu şöyle:

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2017'de bir kazı, bir yıl sürdü, 3 Kasım 2017'de durduruldu. MİT, Özel Harekât bu kazının başında bekledi uzun namlulu silahlarla.

 Sayın Bakana şunları soru sormak ve eleştirmek isterim: Gizemli bir olay yaşandı Sayın Bakan, Mersin'in Tarsus ilçesinde 2017'de bir kazı, bir yıl sürdü, 3 Kasım 2017'de durduruldu. MİT, Özel Harekât bu kazının başında bekledi uzun namlulu silahlarla. Üniversite veya Müze Müdürlüğü yetkilileri yoktu sanırım. Milletvekili ziyaretleri yapılmak istendi, engel olundu. Burada bir şey bulundu mu, bulunmadı mı, o da belli değil. Doğru dürüst bir açıklama yapılmadı, gizemli bir hava oluşturuldu. Neden bu uzun namlulu silahlarla beklenildi? Neden şeffaf bir açıklama yapmıyorsunuz Sayın Bakan? Burada önemli bir şey bulunmadığına dair bir inanç yok kamuoyunda, sizden bir açıklama bekliyorum.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız