Kıbrıs

Spor

Gloria Hotels & Resorts, Golf Kupası Amatör Serisi’nin büyük finaline ev sahibi

Gloria Hotels & Resorts, 2024 Aralık ayında Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası Amatör Serisi’nin büyük finaline ev sahipliği yapıyor.

8 Haziran 2024 Saat: 18:29
Gloria Hotels & Resorts, Golf Kupası Amatör Serisi’nin büyük finaline ev sahibi
Gloria Hotels & Resorts, Golf Kupası Amatör Serisi’nin büyük finaline ev sahibi

Gloria Hotels & Resorts, Golf Kupası Amatör Serisi’nin büyük finaline ev sahibi

Avrupa'da bir otele ait en geniş oyun sahası unvanına sahip olan Gloria Hotels & Resorts, 2024 Aralık ayında Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası Amatör Serisi büyük finallerine ev sahipliği yapacak.

 Türkiye’nin golf alanındaki önemli markası olan ve Avrupa’nın en geniş oyun sahasına sahip Gloria Hotels & Resorts, 2024 Aralık ayında Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası Amatör Serisinin büyük finaline ev sahipliği yapacak. Toplam 8.000’in üzerinde Golf oyuncusunun katılım sağlayacağı dünyanın en büyük kurumsal golf etkinliği olan Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası, Nisan’dan Kasım ayına kadar 73 ülkede düzenlenecek. Dünya genelinde büyük ilgi gören 117 eleme turnuvasının kazananları, Aralık ayında Gloria Golf Club’da düzenlenecek olanTürk Hava Yolları Dünya Golf Kupası Büyük Finali’ne katılmaya hak kazanacaklar.

Türk Hava Yolları tarafından dünyanın dört bir yanından özel olarak davet edilen golf oyuncuları, 2017 British Open Championship'in düzenlendiği Royal Birkdale, Ryder Cup’ın düzenlendiği Gleneagles, Edinburgh, K Club, Dublin ve 2018'de Paris'teki Le Golf National gibi dünyanın en iyi sahalarında oynadı. Bu yıl ise finalistler, Türkiye'ye Türk Hava Yolları'nın Business Class konforu ve lüksü ile uçacak ve doğanın lüks ile buluştuğu Gloria Serenity Resort Belek’te Türk misafirperverliğinin en güzel örneklerini deneyimleyeceklerdir.

Gloria Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Özdemir; bu yıl ikinci kez turnuva finaline ev sahipliği yaparak bu kadar çok yarışmacıyı Belek’te ağırlayacak olmaktan gurur duyduğunu belirti. Özdemir, “Bu yıl sekizinci yılına giren Turkish Airlines World Golf Cup, Türk misafirperverliğinin tüm dünyada daha fazla tanınmasına da katkıda bulunuyor. Biz de Gloria Hotels & Resorts olarak, bu muhteşem etkinliğin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 Gloria Golf Club Hakkında:Golf sporunun ülkemizdeki temsilcisi konumunda yer alan ve ünlü Fransız mimar Michel Gayon tarafından tasarlanan Gloria Golf Club, iki adet 18 delikli şampiyona sahası (Gloria Old Course & Gloria New Course) ve bir adet 9 delikli (Gloria Verde Course) sahasıyla bölgenin ve Türkiye'nin 45 deliğe sahip tek, Avrupa'nın ise ikinci büyüklükteki golf sahasıdır. Bölgenin ilk golf tesislerinden olan Gloria Golf Club, golf sporunun gelişmesine öncülük ederek hem bölgeye hem de golf sporunun gelişimine değer katmaktadır. Uluslararası turnuvalara ev sahipliğiyle bölgenin tanıtımına da katkı sağlayan Gloria Golf Club, Trackman Range sistemi ve Gloria Golf Academy ile golfe başlayan ve kendini geliştirmek isteyen oyunculara da eşsiz bir eğitim alanı sağlamaktadır.

PGA sertifikalı profesyonel golf eğitmenleriyle, 3500 m2’lik bir alana yayılan akademi ve antrenman alanlarında özel ders imkanı sunan kulüp, 5 Putting Greens, 6 Bunker ve 7 Chipping & Pitching alanları ve 48 kişilik Trackman sistemi ile yenilenmiş olan Driving Range hizmetiyle, Türkiye’nin en büyük antrenman alanlarına sahip tek kulüptür.

Gloria Hotels & Resorts Hakkında: Özaltın Holding’e ait olan Gloria Hotels & Resorts markası, Antalya- Belek Bölgesinde yaklaşık 2.400.000 m² alan üzerine kurulmuş olup, 1997 yılından itibaren faaliyetlerine devam etmektedir. Toplamda 1275 oda, süit ve ultra lüks villa konseptiyle, 30 farklı oda kategorisine sahip olan Gloria Hotels & Resorts, misafirlerine kişiselleştirilmiş ve yüksek konforlu bir hizmet sunmak amacıyla hayata geçirilmiştir. Bulunduğu konum itibariyle aynı zamanda konuklarına doğa ile baş başa tatil imkanı sunan Gloria Hotels & Resorts, yılın her donemi misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunmaktadır.

Bünyesinde farklı kategorilerde prestijli ödüllere sahip olan ve kendi sınıfının en başarılı uc adet, 5 yıldızlı oteli olan Gloria Serenity Resort, Gloria Golf Resort ve Gloria Verde Resort markaları ile uzun yıllardır turizm sektöründe hizmet veren Gloria Hotels & Resorts aynı zamanda Avrupa’nın en özel spor yatırımı olan Gloria Sports Arena ile 50’den fazla branşta spor yapılabilen modern kompleks olma özelliğiyle sektöre onculuk etmektedir.

Ünlu Fransız mimar Michel Gayon tarafından tasarlanmış olan Gloria Golf Club, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyük golf sahası unvanıyla bölgedeki tek Trackman Driving Range alanı ve toplamda 45 delikli üç adet golf sahasıyla, golf sporunun ülkemizdeki en önemli temsilcileri arasında yer almaktadır. Yapmış olduğu yenilikler ve vizyoner bakış acısıyla faaliyetlerine devam eden Gloria Hotels & Resorts, ayrıca uluslararası standartlarda tüm ihtiyaçlara yönelik toplantı gereksinimlerini karşılamakla birlikte ayrıca Gloria Convention Center ile de uzun yıllardır prestijli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız