Kıbrıs

Dünya

‘’Herkes Kendi Şehrinin Bir Günlük Turisti Olsun’’

TÜRSAB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Herkes Kendi Şehrinin Bir Günlük Turisti Olsun’’ proje gezisi kapsamında gerçekleşti

24 Mayıs 2022 Saat: 23:38
‘’Herkes Kendi Şehrinin Bir Günlük Turisti Olsun’’
‘’Herkes Kendi Şehrinin Bir Günlük Turisti Olsun’’

‘’Herkes Kendi Şehrinin Bir Günlük Turisti Olsun’’

TÜRSAB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Herkes Kendi Şehrinin Bir Günlük Turisti Olsun’’ proje gezisi kapsamında gerçekleştirilen şehir turu, ‘Yaşadığımız Şehri Ne Kadar Tanıyoruz’ sorusuyla yapıldı. Konuklar, kendi kentlerinin turisti gibi ağırlandı. Pandemi sonrası hareketlenen turizmi daha da hızlandırmak ve tabana yaymak amacıyla yapılan gezi kapsamında, ulusal ve yerel medya temsilcileri, profesyonel rehberler eşliğinde UNESCO tarihi miras alanlarını ziyaret etti.

Medya mensuplarına, Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer, TÜRSAB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Hasan Eker, Güney Marmara BTK Başkanı Murat Saraçoğlu ve Güney Marmara BTK Genel Sekreteri Gülşen Erice eşlik etti.

"Herkes Kendi Şehrinin Bir Günlük Turisti Olsun” projesi, Bursa’da yaşayan farklı meslek grupları ile “10 Farklı Tur Programı, 10 Farklı Grup” şeklinde devam edecek.

Etiketler: TÜRSAB,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız