Kıbrıs

Gezi

İşte... “vizesiz” yurt dışı turu

Tatilsepeti, yurt içi tatillerine ek olarak tarih, kültür ve doğa gezilerine meraklı tatilseverlere, vize ya da pasaporta gerek duymadan seyahat edebilecekleri alternatifler sunuyor.

9 Haziran 2023 Saat: 21:04
İşte... “vizesiz” yurt dışı turu
İşte... “vizesiz” yurt dışı turu

İşte... “vizesiz” yurt dışı turu

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, yurt içi tatillerine ek olarak tarih, kültür ve doğa gezilerine meraklı tatilseverlere, vize ya da pasaporta gerek duymadan seyahat edebilecekleri alternatifler sunuyor.

 Tatil fırsatlarını yurt dışı turları ile değerlendirmek isteyenlerdenseniz,

Tatilsepeti’nin %50 indirim fırsatları ile hem yeni yerler keşfetmeye hem de tatilin tadını doyasıya çıkarmaya hazır olun.

 Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, vize ve pasaport gerekmeden binlerce turiste yeni yerler görme, farkı deneyimler yaşama fırsatı sunuyor.

 Bir Osmanlı esintisi: Balkan turları

Tatilsepeti’nin sunduğu alternatifler arasında, ilk olarak Balkan turuyer alıyor. Sırbistan, Saraybosna, Ukrayna, Karadağ, Makedonya ve Kosova ile Balkan turu yaparak Balkanlara özgü lezzetleri tadabilir, Osmanlı mirası yapıları görebilirsiniz.

 

Egzotik bir dünyadan, mavi sulara

Egzotik görünümüyle, unutulmaz anılara ev sahipliği yapan Fas da, vizesiz gidilebilecek rotalar arasında yer alıyor. Dünyanın en güzel kumsallarına sahip Maldivler, mavi ve yeşilin birbiriyle harmanlandığı en güzel noktalarından Phuket, muhteşem koyları, tarih kokan sokakları ve alternatif eğlence imkanlarıyla pek çok turistin gözdesi Kıbrıs da vizesiz gidilebilecek seyahat rotaları arasında sıralanıyor.

 

%50 indirim fırsatı

“Seyahat etmek benim için bir tutkudur” diyenlerdenseniz, Tatilsepeti’nin sunduğu %50 indirim fırsatları ile tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepetiailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

 

 

Tatilsepeti hakkında:

 

Temelleri 2002 yılında atılan Tatilsepeti, 2004 yılından bu yana yüz binlerce kişiye tatil servisi sunan bir turizm portalıdır. Yıllık 25 milyonu tekil olmakla beraber toplamda 63 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından biridir. Yurt içi online satışta sektörün öncülerinden olan Tatilsepeti, 2009 yılında dünyanın en büyük otel tedarikçilerinden Expedia ile anlaşma yaparak yurt dışı tatil satışına da başlamıştır.

 

Tatilsepeti; en geniş ürün seçeneği, en doğru bilgi, en uygun ödeme koşulları ve müşteri odaklı satış öncesi - sonrası hizmetleriyle misafirlerine bir tatil sitesinden beklediklerinin de ötesinde, bir tatil alışverişi deneyimi sunma misyonuyla hareket etmektedir. Türkiye’nin en saygın tur operatörleri, 4.500’den fazla yurt içi, 350 binden fazla yurt dışı oteli, yılda 7.000’in üzerinde yurt içi - yurt dışı turu, uçak bileti ve araç kiralama hizmetlerini, Tatilsepeti, çatısı altında sunmaktadır.

 İnsanların tatil ve seyahat ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayarak onlara en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen Tatilsepeti, tatil denildiğinde ilk akla gelen internet turizm markası olarak kendini konumlandırmaktadır. Tatilsepeti, deneyimli danışmanlardan oluşan 200 kişilik çağrı merkezi, bu vizyonu gerçekleştirmede çok önemli bir role sahiptir.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız