Kıbrıs

Dünya

İznik Gölü’nde Türkiye Pirat Şampiyonası başladı

İznik Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıfı Komitesi ortaklığında gerçekleşen organizasyon 18 Ağustos Perşembe günü start aldı.

18 Ağustos 2022 Saat: 22:35
İznik Gölü’nde Türkiye Pirat Şampiyonası başladı
İznik Gölü’nde Türkiye Pirat Şampiyonası başladı

İznik Gölü’nde Türkiye Pirat Şampiyonası başladı

İznik Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıfı Komitesi ortaklığında gerçekleşen organizasyona, genel klasman, yerli sınıf ve gençler kategorisinde olmak üzere 40 tekne ile 80 sporcu katılımıyla start verildi.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Türkiye’nin beşinci, Marmara Bölgesi’nin en büyük gölüne sahip ilçemizde su sporları alanında yaptığımız girişimler meyvelerini veriyor. Yelken, yüzme, kürek, kano alanlarında açmış olduğumuz kurslardan çıkan gençlerimiz yine bu alanlarda ki takımlarımızda sporcu olarak birçok müsabakalara katılıyorlar ve önemli başarılar elde ediyorlar. Bugün de Yelken Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Pirat Sınıfı Türkiye Şampiyonası’nı ilçemizde gerçekleştiriyoruz. 

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde 4 gün sürecek yarışların ardından, 21 Ağustos Pazar günü ödül töreni yapılacak.

Etiketler: İznik,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız