Kıbrıs

Kültür Sanat

Kaleiçi’nde ‘’Yaz Sohbetleri’’

Seferihisar'da "Kaleiçi Yaz Sohbetleri", 19 Temmuz'da başlıyor.

18 Temmuz 2023 Saat: 11:10
Kaleiçi’nde ‘’Yaz Sohbetleri’’
Kaleiçi’nde ‘’Yaz Sohbetleri’’

Kaleiçi’nde ‘’Yaz Sohbetleri’’

İzmir/NHASeferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğin ilk konukları sinema oyuncusu ve sunucu Alp Kırşan ile pop müziği sanatçısı Nez olacak. Yaz Sohbetleri 8 hafta  boyunca devam edecek.

 Seferihisar Belediyesi, yaz akşamlarını birbirinden güzel etkinliklerle renklendirmeye hazırlanıyor. Sunuculuğunu Önder Açıkbaş ve Zeynep Buse Kale'nin üstlendiği "Yaz Sohbetleri" önemli konular ve konukları ile yaz akşamlarının vazgeçilmezi olacak. 19 Temmuz Çarşamba akşamı saat 22.00'da Sığacık Kaleiçi'nde yapılacak ilk buluşmanın konukları ise sinema oyuncusu ve sunucu Alp Kırşan ile pop müziği sanatçısı Nez olacak. 2 ay boyunca her Çarşamba devam edecek "Kaleiçi Yaz Sohbetleri", KRT TV'den de canlı yayınlanacak.

 "Yaz akşamlarına renk katıyoruz 

 Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, ilk defa geçen yaz düzenledikleri Yaz Sohbetleri'nin halktan büyük ilgi gördüğünü ifade etti. İsmail Yetişkin, "Yaz akşamlarına renk kattık. Sığacıklı hemşehrilerimiz büyük ilgi gösterdi. Biz de bu yaz, yeniden gerçekleştirme kararı aldık. Bu yaz da birbirinden değerli konuklarımız olacak. Tüm hemşehrilerimizi, etkinliklerimize davet ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız