Kıbrıs

Gezi

Kapıda vizede, Yunan Adalarına talep patlaması

TatilBudur Kapıda Vize Uygulaması ile Yunan Adalarına Olan Güncel Talep patlamasını değerlendirdi

27 Şubat 2024 Saat: 18:09
Kapıda vizede, Yunan Adalarına talep patlaması
Kapıda vizede, Yunan Adalarına talep patlaması

Kapıda vizede, Yunan Adalarına talep patlaması

Türkiye’nin birbirinden değerli turizm bölgelerinde, misafirlerini kaliteli bir tatil deneyimi ile buluşturan TatilBudur; yakında hayata geçecek olan kapıda vize uygulamasına ilişkin Yunan adalarına olan ilgiyi değerlendirdi.

 Ege sahillerinden kolaylıkla ulaşılabilen, tarihi ve gastronomi zenginliği ile her zaman ilgi gören tatil rotaları arasında yer alan Yunan Adaları, kapıda vize uygulamasının başlaması ile tekrar turizm sektörünün gündemine taşındı. Bir hafta öncesinden başvuru yaparak kısa süreli konaklamalı vize almanın mümkün olduğu Yunan adaları, yaz tatilinde hem yurt dışına çıkmak hem de Ege sahillerinin tadını çıkarmak isteyen yerli turistlerin yeni adresi oluyor.

 Farklı ülkelere Schengen başvurusu yapmak için yakın zamana randevu alınamazken, kapıda vize uygulaması ile Yunan adaları bu yaz tatili için cazip bir rota haline geliyor. TatilBudur’un CEO’su Onur Otruş; ”Rezervasyonları incelediğimizde öncelikle Rodosve Kos’un tercih edildiğini görüyoruz. Sonrasında Midillive Samos geliyor. Rodos’a olan talep Şubat ayında en üst seviyelere yaklaştı. Geçen yıla oranla Yunan adalarına talebin TatilBudur özelinde %300’lük bir artış gösterdiğini söyleyebiliriz. Hatta yeni rezervasyonlar almak için ek feribot seferlerinin açıklanmasını bekliyoruz. Ek olarak, Nisan ayından itibaren de 10 adaya Türk rehberler konumlandıracağız.” Dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız