Kıbrıs

Dünya

KAPYAD, Bakan Ersoy’a sezon ve plan çalışmalarını anlattı

Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy, Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği (Kapyad) yönetim kurulunu kabul etti,alan planı ve çalışmalar hakkında bilgiler edindi.

14 Haziran 2023 Saat: 13:13
KAPYAD, Bakan Ersoy’a sezon ve plan çalışmalarını anlattı
KAPYAD, Bakan Ersoy’a sezon ve plan çalışmalarını anlattı

KAPYAD, Bakan Ersoy’a sezon ve plan çalışmalarını anlattı

Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği (KAPYAD) seçimler sonrası oluşan yeni kabinede görevine devam eden Kültür ve Turizm Bakanı  Mehmet Nuri Ersoy ile görüşme gerçekleştirdi.

 KAPYAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede turizm sezonu ile ilgili genel değerlendirmelerin yanında, Kapadokyabölgesi için oldukça büyük önem arz eden; Kapadokya Havaalanı terminal binasının yenilenmesi, Göreme Açıkhava Müzesi proje çalışmaları, Paşabağları Örenyeri’nin rehabilite edilmesi, Kapadokya Dijital ve Arkeoloji müze çalışmaları, Sobesos kazılarının yeniden başlatılması, Kapadokyaüst ölçekli plan çalışmaları ve diğer önemli konular hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

 Görüşme sonrası değerlendirmelerde bulunan KAPYAD BaşkanıÖmer Tosun; “Kapadokya sadece ülkemizde değil, dünyada eşi olmayan benzersiz bir turizm destinasyonu. Bakanımızın ve Kapadokya Alan Başkanlığımızın kıymetli destekleriyle birlikte bölgemizin var olan eksiklerini hızla gidermek, Kapadokya markamızı ulusal ve uluslararası alanda daha da güçlendirmek ve rekabet gücünü artırmak en öncelikli hedefimiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız