Kıbrıs

Dünya

Kar-Fest 4 Şubat'ta başlıyor

Beklenen kar gemesiyle birlikte, Kar-Fest 4 Şubat Cumartesi Günü ikinci kez konuklarını ağırlayacak.

2 Şubat 2023 Saat: 01:21
Kar-Fest 4 Şubatta başlıyor
Kar-Fest 4 Şubat'ta başlıyor

 Kar-Fest 4 Şubat'ta başlıyor

Kocaeli NHA Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Kar-Fest4 Şubat Cumartesi Günü ikinci kez konuklarını ağırlayacak. Festivalin lansman toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ulaşım için 25 otobüsün ring servisi yapmaya hazır olduğunu söyledi

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi işbirliğiyle bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kar-Fest4 Şubat 2023 Cumartesi günü Sisli Vadi'de gerçekleştirilecek. Sabah 09.00'da başlayacak olan Karfest 00.00’a kadar devam edecek. Etkinlikte ünlü rapçi Eypio ve ünlü Anadolu rock sanatçısı Haluk Levent hayranlarıyla bir araya Gelecekler.

KONSERLER VE İKRAMLAR

Sisli Vadi'de sabah 09.00'da ateşlerin yakılmasıyla etkinlikler başlayacak. Çorba ikram1, gün boy sucuk ekmek-ayran, irmik helvası, çay-kahve ikramı ile festival Devam edecek. Sahne etkinliklerinde Dj performansı, yerel sanatçılar Atilla Cağ, İbrahim Gözükara, Muhammed Vanal konserleri sonrasında saat 16.00'da Eypio konseri, Dj Mert Hakan' in performansı, ate ve lazer gösterileri sonrasinda saat 19.30 Haluk Levent Kar-Fest'te sahne alacak. Gerçekleşecek olan festivalin lansmanı ise bugün KartepePark Otel’de gerçekleşti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız