Kıbrıs

Dünya

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi uygulama mutfağı Açıldı

Kocaeli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi ve Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) iş birliğinle Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağının açılıdı.

16 Haziran 2022 Saat: 14:31
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi uygulama mutfağı Açıldı
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi uygulama mutfağı Açıldı

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi uygulama mutfağı Açıldı

 Kocaeli /Kartepe NHA Kocaeli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi ve Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) iş birliğinde kurulan Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağının açılıdı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin 24 istasyonda, Türk ve dünya mutfaklarının inceliklerini öğrenebilecekleri uygulama mutfağının açılışına; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kartepe Belediye Başkanı M. Mustafa Kocaman, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, ve Prof. Dr. Ahmet Küçük, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Uca, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kazım Ozan Özer, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Dülger Altıner ve fakültemiz öğretim üyeleri katıldılar.

.

Açılışın ardından Kartepe Park Otel'de yemek düzenlendi. Yemek esnasında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ikramlar protokol misafirlerine sunuldu.

Yemeğin ardından Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye Turizm Fakültesi Dekanlığı tarafından takdim edilen armağanların sonrasında fakülte öğretim üyeleri ve gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çekilmiştir.

 

Etiketler: Gastronomi,

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız