Kıbrıs

Dünya

Mandarın Orıental Bodrum’a Azerbaycanlı ortak

Azerbaycanlı Pasha Grubu Mandarın Orıental Bodrum Oteli’nin Yüzde 50’sini satın aldı.

11 Ocak 2023 Saat: 20:21
Mandarın Orıental Bodrum’a Azerbaycanlı ortak
Mandarın Orıental Bodrum’a Azerbaycanlı ortak

Mandarın Orıental Bodrum’a Azerbaycanlı ortak

 Azerbaycan merkezli Pasha Grubu, Astaş Holding bünyesinde faaliyet gösteren lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk oteli Mandarin Oriental Bodrum Otel’ine yüzde 50 ortak oldu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ortaklık sonrası otel, Astaş Holding ve Pasha Holding’in ortaklığında faaliyet gösteren  Asta Cennetkoy Turizm ve İşletmecilik A.Ş. adına Vedat Aşçı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığında hizmetlerine devam edecek.   

 Astaş Holding’in 2014 yılında Bodrum’a kazandırdığı 132 konaklama ünitesine sahip ve International Hotel Awards tarafından Avrupa’nın en iyi lüks oteli ve Condé Nast Traveler tarafından ise dünyanın en  iyi ve lüks resort oteli seçilen ve dünya çapında 140’ı aşkın seçkin ödüle layık görülen Mandarin Oriental Bodrum Oteli için yeni bir dönem başlıyor. Pasha Holding, Astaş Holding’e ait Mandarin Oriental Bodrum’un hisselerinin yüzde 50’sini devraldı. Mandarin Oriental Bodrum, Astaş Holding ve Pasha Holding’in ortak olduğu Asta Cennetkoy Turizm ve İşletmecilik A.Ş. adına Vedat AŞCI’nın Yönetim Kurulu Başkanlığında faaliyetlerini sürdürecek.

 Bu önemli ortaklığa ilişkin açıklamada bulunan ASTAŞ HoldingYönetim Kurulu Başkanı Vedat AŞCI; “Mandarin Oriental, Bodrum’u dünya standartlarının üstünde çok büyük bir vizyon ve emek ile 9 yıl önce Türkiye turizmine kazandırdık. Böylesine başarılı bir projenin yatırımcısı olmaktan da gurur duyuyorum. Bodrum’un dünya jet-set destinasyonları arasında yer almasına ciddi anlamda katkımız oldu. Markamızın güçlenmesi ve büyümesi, aynı derecede güçlü bir ortaklığa da vesile oldu. Pasha Holding, Türkiye’de yatırımları olan geniş perspektifli sağlam temellere dayalı bir grup. Markalarımıza yakışan bu önemli ortaklık ile doğacak sinerjinin çok daha başarılı ve örnek niteliğindeki işlere ve yeni işbirliklerine vesile olacağına inanıyorum. Biz, Astaş Holding olarak her zaman inandığımız projelere çok fazla emek verdik ve çok şükür projelerimizi de başarıya ulaştırarak, ülkemize, dünya çapındaki lüks turizm sektörüne örnek teşkil edecek kalıcı değerler sağladık. Pasha Holding ile yapmış olduğumuz bu güzel ortaklığın, bize verdiği mutluluğun yanısıra ülkemize ve Bodrum’a büyük değer katacağına inanıyor ve tüm taraflara ve turizm sektörüne bu iş birliğinin hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemize önemli döviz getirisi sağlayacak bu başarılı ortaklığın, başka yabancı yatırımcılara güzel bir örnek olacağının inancındayım.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız