Kıbrıs

Dünya

Mandarin Oriental, Bodrum, Dünyanin En Prestijli Ödülünü aldı

Mandarin Oriental, Bodrum, Global Ödül Platformu Haute Grandeur Excellence Awards’da 14 ödül alarak Bodrum’u ve Türkiye’yi gururlandırdı.

24 Ağustos 2022 Saat: 17:39
Mandarin Oriental, Bodrum, Dünyanin En Prestijli Ödülünü aldı
Mandarin Oriental, Bodrum, Dünyanin En Prestijli Ödülünü aldı

Mandarin Oriental, Bodrum, Dünyanin En Prestijli Ödülünü aldı

Eşsiz Ege Denizi manzarasına sahip Bodrum’un etkileyici resortu olan ve her detayı ile misafirlerine kusursuz bir tatil deneyimi yaşatan Mandarin Oriental,Bodrum, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle dünyanın en prestijli ödül platformu Haute Grandeur Global Excellence Awards’ta 14 ödüle layık görüldü. Dünyanın en seçkin otelleri, restoran ve spalarının ödüllendirildiği platformda Mandarin Oriental, Bodrum Best Resort Service on a Global Level, Best Seaside Resort in Turkey, Best Villa Resort in Turkey kategorilerinde ödüllendirdi. 

 

The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, holistik imza bakımları ve sağlıklı yaşam merkeziyle birlikte sahip olduğu 2.700 metrekarelik ferah alanıyla rakiplerini geride bırakarak Best Resort Spa on a Global Level, Best Spa Design in Turkey ve Best Spa Destination in Turkey kategorilerinde ödülle ayrıldı. 

 

Güçlü gastronomisiyle Haute Grandeur Global Excellence Awards’da yarışan Mandarin Oriental, Bodrum, Blue Beach Club & Bar, 4 farklı kategoride ödül aldı; Best Luxury Beachside Restaurant on a Global Level, Best Luxury Family Restaurant on a Global Level, Best Mediterranean Cuisine in Europe ve Best Cocktail Menu in Turkey, Mandarin Bar ise  Best Cocktail Menu on a Global Level,  Best Romantic Setting on a Global Level, Best Interior Design Architect in Europe ve Most Unique Experience in Europe kategorilerinde yarışarak başarısını dört ödülle taçlandırdı. 

 

 

Haute Grandeur Global Hotel Awards Hakkında 

Haute Grandeur Global Hotel Awards, küresel otel endüstrisindeki en yüksek başarıları onurlandırmak için 2014 yılında kurulmuştur. 7 kıta, 172 ülke ve 90 kategoride, seçkin otellerin olağanüstü hizmet ve kalitesini ölçümleyen Haute Grandeur Global Awards, otellerin pazar değerini artırma gücüne ve konuklar üzerinde doğrudan etkiye sahiptir. Otel endüstrisi için Haute Grandeur Global Hotel Awards’ı kazanmak, bir ödülden daha fazlasıdır; misafirlere garantili konaklamanın altın bir damgasını suna

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız