Kıbrıs

Güncel

Milas'ın Zeytini ve Zeytinyağı EMİTT’te

Milas Avrupa Birliği Coğrafi İşareti Tescilli Milas Zeytin Yağı ve Zeytini ile Milas Kilimi’nin tanıtımı İstanbul Uluslararası Emitt Fuarında Muğla Belediyesi standında sergilendi.

9 Şubat 2024 Saat: 22:23
Milasın Zeytini ve Zeytinyağı EMİTT’te
Milas'ın Zeytini ve Zeytinyağı EMİTT’te

Milas'ın Zeytini ve Zeytinyağı EMİTT’te

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açan 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Zeytin ve Zeytin Yağının Başkenti  Milas Avrupa Birliği Coğrafi İşareti Tescilli Milas Zeytin Yağı ve Zeytini ile Milas Kilimi’nin tanıtımı İstanbul Uluslararası Emitt Fuarında Muğla Belediyesi standında sergileniyor.

MİTSO Başkanı Özer EMİTT’te

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarında Muğla Belediyesi Standında Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer’in katılımıyla tanıtımı gerçekleşen Milas Avrupa Birliği Coğrafi İşareti Tescilli Milas Zeytin Yağı ve Zeytini Fuara katılanlara tanıtımı yoğun ilgi görüyor.

Avrupa birliği coğrafi işaretli zeytini ve zeytinyağı

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer,in çaba ve gayretleriyle Avrupa Birliği Coğrafi işareti ile ülkemizde markalaşan Milas  Zeytini ve Zeytin Yağı hakkında tanıtım yaparak Fuardaki standı gezen davetlilere ürünler hakkında bilgilendirme yapan MİTSO Personelleri davetlilerle yakından ilgilenerek ziyaretçileri Milas’a davet ettiler.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız