Kıbrıs

Kültür Sanat

Müze dostu Sakaryalı İşadamı

Son yıllarda Tarih, Kültür ve sanata yatırım yapan iş adamları parmakla gösteril oldu.

6 Ocak 2024 Saat: 19:00
Müze dostu Sakaryalı İşadamı
Müze dostu Sakaryalı İşadamı

Müze dostu Sakaryalı İşadamı

Levent Candan /Sakarya İşte müze dostu Sakaryalı işadamı Aykut Saban, Sakaryalıların göğsünü kabartı.  

Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar, Sakarya Müzemizin çevresinin düzenlenmesine ve bakım yapılmasına ihtiyaç vardı. Ancak Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak bütçesi yetmiyordu. Bu konuda çok önemli bir yaraya merhem olan Sakarya'mızın iş adamı Aykut Saban’a teşekkür  etti.

 Acar ,kendisi gerçekten çok önemli bir çalışmaya imza attı. ki burada plaket vermemiz de zaten burada büyük bir işin olduğunu kanıtlıyor” açıklamalarında bulunarak İş adamı Aykut Saban’a plaket takdim etti.

"Sakarya'mızın tarihini korumak için destek olmaya devam edeceğim"

Yaptığı örnek yatırımla Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar’dan plaket alan Aykut Saban, duygularını ifade etti. Aynı zamanda Ada Saban Otomotiv İnşaat Fidancılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve SATSO 21. Komite Çalışma Grubunda çalışmalar yapan Aykut Saban, “SATSO Başkanımız Akgün Altuğ'a, SATSO 21. Komite Başkanımız Taner Belge abim sağ olsun beni bu konu hakkında bilgilendirdi. Ben de Sakarya Müzemizin çevre düzenlemesi için destek oldum. Sayın İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Süleyman Acar’a ve SATSO 21. Komite Başkanımız Taner Belge abime ve her zaman yanımızda olan sayın Müjgan Zaman’a teşekkür ediyorum. Sakarya'mızın tarihini korumak için elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim” açıklamalarında bulundu.  

  

Plaket takdiminin ardından Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar, SATSO 21. Komite Başkanı Taner Belge, Müjgan Zaman ve iş adamı Aykut Saban hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız